Bildiğim kadarıyla bir sınır yok. O beğeni alan gönderinizde, en az 2-3 kişi beğenmişse, Beğenenleri Gör tarzında bir ibare var. Tıklayınca liste çıkıyor. Bir kısmı, sayfa adıyla beğenenler, onları davet edemezsiniz. Bir kısmı zaten beğenmiş olanlar. Bir kısmı, beğenmesi için davet gönderemediğiniz insanlar. Bir kısmı da davet edebilecekleriniz. Sizin sorunuz galiba üçüncü grupla ilgili. Onu ben de merak etmiştim; ama sanırım onların gizlilik tercihleriyle ilgili bir durum.
İlginizden ötürü teşekkürler hocam ama olmuyor :)
Bildirimlerden bakıyorum yaklasık bir gönderimi 100 kişiden fazla beğenen var.Sayfaya gidiyorum öne çıkardığım gönderiye beğenlere tıklıyorum arkadaş ekle vs. şeçenekleri var davet etme yok.Galiba gizlilik ayarlarından kaynaklı veya benim sayfamdaki bir sorundan dolayi.Acaba benim gizlilik ayarlarından alakası var ama olmamasi lazim.
Birde hocam bu olayı yönettiğim sayfa adıyla kullanıp mı yapmayılım yoksa facebook'u şu adla kullan kısmınden kendi adımı şeçip yapmam mi uygun olur? Facebook'u sayfa adımla kullan dediğimde Sayfadaki bu öne çıkardığım ve reklam vererek baya bir beğeni aldığım gönderide beğenenlere tıklıyorum beğenenlerin penceresi açılmıyor.Beğenen kişileri göremiyorum belki burdan davet etme şansım olacak ama pencere açılmıyor.Kendi profilimle girince açılıyor.Garip değil mi ?
Edit: Sonraki mesajları görmedim Facebook bu özelliği kaldırsıysa yapacak bişey yok ama reklami vereli 2-3 gün oldu ilk gün yapmıştım bunu sonradan olmadi işte :) hemen kaldırılmış :S