Bence biraz emeğe çok iyi yerlere gelebilir, yalnızca ikinci el bir alan adı olması akıl kurcalar. Yoksa Adsense hesabı bile alabilirsiniz.
Google indexi bulunmuyor şu anda hiç. Bakalım biraz uğraş ile birşey çıkabilir belki.
Ek Olarak:
ben o kadarda backorderlik görmedim domaini ama yinede hoş :) umarım güzel şeyler gerçekleştirirsiniz başarılar :)
Bu tarz bir alan adı arıyordum. Bulunca denedim sadece. Zaten uçan kaçan değil. Sadece görüşlerinizi ve varsa önerilerinizi sordum :)
Ek Olarak:
ilkanbalkan adlı üyeden alıntı
"bilgisayar kullanımını aptala anlatır gibi anlatmak" mottosuyla yola çıkabilirsiniz. ya da herşeyi aptala anlatır gibi yani aşırı anlaşılır ve aşırı basit şekilde anlatabiliriz.mesela bizler esc tuşuna basmak deyince klavyede sırasıyla e,s,c tuşlarına basan insanlar var, o insanlara kadar indirebilirsiniz seviyeyi.
eski bir projemdi, hevesim kalmadığından girişmedim eğer böyle bir şey düşünürseniz kafamdaki şablonu da size anlatabilirim.
Eski projemdi derken alan adı sizin miydi? Alırsam bir taslak oluşturup sizden de fikir alırım :)
Görüşlerinizi esirgemeyin lütfen :)