Merhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ve uzun süredir temel şeyler hakkında bilgi sahibi olsam da seo ile ilgili bir şeyler yapmak istiyorum fakat pekte tutturabildiğim söylenemez. Yine araştırmalar içerisindeydim ki forumdaki şu konuya rastladım; http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/8-ayda-1k-hit-nasil-durum-71684.html
Bu konuda arkadaş 8 ayda yaptığı 1k hitten bahsediyor altında ise bunu beğenmeyip çok daha fazla hit yaptığını söyleyen arkadaşlar var. Ben açıkçası bunun doğruluğunu sorgulamıyorum ve bu tarz kısa sürede fazla hit yapan arkadaşlara imrenerek bakıyorum.
Vaktinizi fazla almadan merak ettiğim soruyu sormak istiyorum, ben sitemi yaklaşık 1.5 yıl önce açtım ve çok yoğun bir içerik ekleme durumu olmadı toplamda 170'e yakın içeriğim var uzun bir sürede ilgilenmedim fakat ilgilendiğim zamanlarda da günde 5 adet özgün içerik girdiğim zamanlarda da pek müthiş bir hit artışı olmadı. Zaten biliyoruz ki hit tohum gibi geliyor zamanla büyüyor fakat benim günlük hit sayım 70'in üzerine çıkmadı. Tek yapabildiğim özgün içerik girmek ve seoya uygun makaleler girmek. Bazen 2-3 cümlelik paylaşımlarımda oldu fakat görsel yada video ağırlıklı idi ama 2-3 cümlenin bile tamamı özgündü. Benim yada benim gibi kendi çapında bir şeyler yapmak isterken yapamayan arkadaşlara neler önerebilirsiniz. Yani ben ciddi anlamda bir şeyler öğrenmek istiyorum fakat piyasada o kadar çok hit alan insan var ki o kadar çok işi iyi bilen insanlar var ki gözüm korkuyor cidden ama yine de yılmak istemiyorum. Sabredip okuduğunuz için gerçekten çok teşekkürler. Bende forumda umarım bildiğim konularda diğer arkadaşlara yardımcı olabilirim.