lostyazilim
tr.link

Kısa Sürede Fazla Hit

14 Mesajlar 2.214 Okunma
acebozum
tr.link

Obscurty Obscurty WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ve uzun süredir temel şeyler hakkında bilgi sahibi olsam da seo ile ilgili bir şeyler yapmak istiyorum fakat pekte tutturabildiğim söylenemez. Yine araştırmalar içerisindeydim ki forumdaki şu konuya rastladım; http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/8-ayda-1k-hit-nasil-durum-71684.html
Bu konuda arkadaş 8 ayda yaptığı 1k hitten bahsediyor altında ise bunu beğenmeyip çok daha fazla hit yaptığını söyleyen arkadaşlar var. Ben açıkçası bunun doğruluğunu sorgulamıyorum ve bu tarz kısa sürede fazla hit yapan arkadaşlara imrenerek bakıyorum.

Vaktinizi fazla almadan merak ettiğim soruyu sormak istiyorum, ben sitemi yaklaşık 1.5 yıl önce açtım ve çok yoğun bir içerik ekleme durumu olmadı toplamda 170'e yakın içeriğim var uzun bir sürede ilgilenmedim fakat ilgilendiğim zamanlarda da günde 5 adet özgün içerik girdiğim zamanlarda da pek müthiş bir hit artışı olmadı. Zaten biliyoruz ki hit tohum gibi geliyor zamanla büyüyor fakat benim günlük hit sayım 70'in üzerine çıkmadı. Tek yapabildiğim özgün içerik girmek ve seoya uygun makaleler girmek. Bazen 2-3 cümlelik paylaşımlarımda oldu fakat görsel yada video ağırlıklı idi ama 2-3 cümlenin bile tamamı özgündü. Benim yada benim gibi kendi çapında bir şeyler yapmak isterken yapamayan arkadaşlara neler önerebilirsiniz. Yani ben ciddi anlamda bir şeyler öğrenmek istiyorum fakat piyasada o kadar çok hit alan insan var ki o kadar çok işi iyi bilen insanlar var ki gözüm korkuyor cidden ama yine de yılmak istemiyorum. Sabredip okuduğunuz için gerçekten çok teşekkürler. Bende forumda umarım bildiğim konularda diğer arkadaşlara yardımcı olabilirim.

elektronikssl
webimgo

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)
Öncelikle hoşgeldiniz. Bildiğim kadarıyla Google içeriğin tamamına değil 160 karakterlik kısmına önem veriyor. Önerim aşırı olmayacak şekilde backlink almanız, sosyal medyayı aktif kullanmanız, düzenli olarak içerik girmeniz, site içi linklemeyi güçlendirmeniz, Wordpress kullanıyorsanız belirli başlı eklentileri kurmanız vs. bu böyle uzayıp gider. Fakat SEO'da en önemli noktalardan biri backlink'tir. Link çöplüğü olmuş sitelerden kesinlikle backlink almamanızı öneririm. Özellikle kendi sektörünüzde ki sitelerden link alımı yapmanız sizin için çok faydalı olacaktır. Diğer arkadaşlarında yorumlarını almanızı öneririm.
Obscurty mmccss

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Roycolt adlı üyeden alıntı

Öncelikle hoşgeldiniz. Bildiğim kadarıyla Google içeriğin tamamına değil 160 karakterlik kısmına önem veriyor. Önerim aşırı olmayacak şekilde backlink almanız, sosyal medyayı aktif kullanmanız, düzenli olarak içerik girmeniz, site içi linklemeyi güçlendirmeniz, Wordpress kullanıyorsanız belirli başlı eklentileri kurmanız vs. bu böyle uzayıp gider. Fakat SEO'da en önemli noktalardan biri backlink'tir. Link çöplüğü olmuş sitelerden kesinlikle backlink almamanızı öneririm. Özellikle kendi sektörünüzde ki sitelerden link alımı yapmanız sizin için çok faydalı olacaktır. Diğer arkadaşlarında yorumlarını almanızı öneririm.

Hoş tavrınız ve yardım severliğinizden dolayı çok teşekkür ederim. Daha önce hiç backlink alımı yapmadım fakat tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Tekrar teşekkürler.
Roycolt mmccss

kişi bu mesajı beğendi.

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Site Adresini PM atar mısın hocam. Site adresini bilmeden yapılan öneriler sadece genel olur. Saat 12 gibi detaylı bir öneride bulunabilirm
Obscurty mmccss

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Site Adresini PM atar mısın hocam. Site adresini bilmeden yapılan öneriler sadece genel olur. Saat 12 gibi detaylı bir öneride bulunabilirm

Site adresini gönderdim hocam, ilgin için teşekkür ederim.

g4rdi g4rdi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek turizm
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 18 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
ben de alabilir miyim?

sosyalmecra.org

• Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

g4rdi adlı üyeden alıntı

ben de alabilir miyim?

Size de pm gönderdim hocam, ilginize teşekkürler.

• Üyelik 26.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek turizm
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 18 / 20
  • Ticaret 0, (%0)

Obscurty adlı üyeden alıntı

Size de pm gönderdim hocam, ilginize teşekkürler.

gelmedi.

sosyalmecra.org

• Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Tekrar gönderdim hocam.

• Üyelik 26.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek turizm
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 18 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
öncelikle Anahtar Kelimelerin çok uzun.

sosyalmecra.org
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al