dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
arkadaşlar,benim sitemin hiti 300 civarı ancak adsenseden istediğim geliri sağlayamadım,sitesinin hiti 2k-3k civarı veya daha yüksek hite sahip olup adsense onayını alamayan site sahibi varsa kazancı yarı yarıya paylaşmak amacıyla bir düşünceye sahipseniz ve böyle bir durumu düşünüyorsanız bana pm gönderebilirsiniz ancak bende gerekli incelemeyi yapacam siteyle ilgili,eğer benim için uygun olursa ve site sahibi de adsense politikalarına uygun davranacak ise bana pm atsın,ama farzedelim ki anlaştık daha fazla gelir kazanmak için eşine dostuna reklamlara tıklattıracak arkadaş varsa hiç pm göndermesin.Ben burada adsense hesabımı tehlikeye atıyorum kimse de zaten adsenseye aykırı siteye reklam yerleştirmez,gelir konusunda sabırlı ve adsense politikalarına (reklam aldıktan sonra) uyacak arkadaşlar pm atarsa değerlendirmeye alacağım.14.01.2015 tarihine kadar pm gelmezse veya gelirde anlaşamazsak bu konu yorumlara kapatılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
Ciddi ciddi bunun olacağını düşünüyor musun hocam :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Her şey yolunda.
blogalp
Grafik & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Sitesi onay almamış ise zaten senin reklamlar eklendikten kısa süre sonra senin hesapta ban yiyecektir. İsmen ban yemişse eşinin dostunun adına bir hesap açarak adsense geliri elde edebilir veya sen söylediğin mantıkla hallolsaydı paravan bir site açabilirdi. Yani alakasız bir teklif olmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Mantıksız değil, bizzat bu işten para kazanan tanıdıklarım var. Fakat yarı yarıya değil %25'ini alıyorlar gelirin.
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
arkadaşlar mantıksız gelebilir belki çoğuna ama kiminin 6-7 sitesi 3-4 tanesi ile başvuru yapıp adsense onayı alamayıp,sadece 1 sitesi ile onay almış olanlar var ve tek adsense hesabına daha önce onay alamadığı siteleri de bağlayıp sağlam kazananlar var,yani anlayacağın böyle bir tablo ülkemizin çoğu webmasterında mevcut
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben tüm sitelerimi tek hsaptan yönetiyorum. Söz konusu başkasının heasabı ise sana güven mezler. Benim 10 K hitli sitem var atıyorum aylık 5.000 tl kazanıcam. Senin ay sonu alıp kaçmayacağın ne malüm.
cagdaskorkmaz.com.tr