Bilgisayar Bölümü dalınız nedir eğer web tasarım ise işiniz bir nebze daha kolay olacaktır.Forumdan ayrılmamanızı sürekli araştırmaya yönelik hareketler yapılmasını tavsiye ederim.18 yaşında olmanıza rağmen geleceğe yönelik planlar kurmanız gerçekten güzel.Gelecek ay E-deri dağıtmaya başlayacağız takipte kalmanızı öneririm. www.teknotown.com
yorumunuz için teşekkürler bilgisayar bölümü web programcılığı dalında okuyorum. Araştırmayı seviyorum araştırıyorum ve takıldığım yerlerde de bilenlere danışıyorum. Takıldığım bir kaç şeyler var onları da burada sordum. Cevabınız için tekrardan teşekkürler ama konu ile ilgili bir bilginiz varsa biraz daha aydınlatıcı bir konuşma yapabilir misiniz?
Ek Olarak:
Aynı konuyu yeniden açıyorsunuz ve mesaj sayınız 1. İşte ben büyük proje diye buna derim. Kolay gelsin.
Evet aynı konuyu tekrar açtım çünkü açtığım bölümde cevap gelmedi bende burada açmaya karar verdim fakat bunlarla uğraşıp kafanızı yormak yerine bilgilendirici bir mesaj atsaydınız daha memnun olurdum. Yorum için yeniden teşekkürler...