-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
siteniz cloudflare sistemine kayıtlıysa atak anında securty ayarlarından browser check seçeneği aktif olmak şartıyla ''I'm under attack'' seçeneğini aktif ettiğinizde, anlık olarak tüm ziyaretçilere browser kontrolü yapıyor sistem, 4-5 saniye sürüyor bu işlem zararlı istek yollayan zombiler siteye erişemiyor sadece temiz trafik giriyor bir miktar hit kaybı yaşatır ama en azından site tamamiyle kapanmaz
alıntı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ücretsizmi bu dediğinz cloudflare ve google botun gelmesiide engelliyormu o zaman index almaz sitem ?
Ek Olarak: hittim çok yükseldiya hemen göze battık
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Selamlar hosting firmanız cloudflare sistemini kullanmadığı belli zaten bu yüzden NS değişimi ile sunucularınızı dns'lerini değiştirmeniz lazım cloudflare özelliğini ücretsiz kullanacaksanız çok fazla bir hız beklemeyin derim sonuçta ücretsiz yararlanacaksınız işe yararmı derseniz işinizi görür ama bence daha iyisi ddos koruması olan bir hosting firmasına geçmeniz hem bu sayede uğraşmak zorunda kalmazsınız hemde sitede yavaşlama olmaz saldıran baktı birşey yapamıyor çeker gider benimde başıma geldi saldırı olunca panel'den ip aralığını engelleyip zombi botlarını google'a yönlendirip lamerleri sinir ediyordum ama sürekli bilgisayar başında olamamam sebebi ile malesef kesin bir çözüm yolu için ddos korumalı bir hosting firmasına geçtim sizde geçin kafanız rahat olsun
www.parkpera.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ya bende zaten saldrı yiyordum turhosta geçiyim bu firma büyüktür dedim cpuya bi baktım85 çıkmış bide saldırı gelirse diyor hostu sileriz diyolar böyle bişe varmı ya
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
ddos koruması saglam olan tek 2 firma var nic.tr Grid ******* var geri Kalan zaten yalan hosting firmaların yarısından çoğu sunucularını burada barındırıyor eyer barındırmıyorsa koruma yok demektir ben biliyorum mecidiye-köyde apartman dairesinde 20 bilgisayar 10mb havuza koyup hosting hizmeti veren firmalar var bunların korumasını siz düşünün
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
dedimya 2 firma harici altyapısı iyi olan yok hepsi kar amaçlı oldugundan kimse güvenliğe yatırım yapmazlar en büyük garantileri :D fiber hattın kopmuyacağı ve yedekleme olayıdır yedekleme geri yükle dediginizdede bir sürü bahane üretirler
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ölen ve yarılı yoksa sorun yok hocam.
İp adreslerini al ve banla. Bunun dışında korunmak için korumalı hostinge geçmelisin başka türlü koruma sağlanmıyor kesin çözüm o.
cagdaskorkmaz.com.tr