-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
danışmanlık
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese merhaba.
Bir kaç gün öncede aynı sorunla alakalı konu açmıştım. Sorunum halen devam ediyor. Cep telefonumdan google a girip arama yaptığımda çıkan sonuçlar doğru. sayfa adı title herşey olması gerektiği gibi. ama bilgisayardan girip sorgulama yaptığımda ise bambaşka sonuçlar çıkıyor. sayfa adından sonra title farklı. siteye girip kontrol ediyorum sitede sorun görünmüyor. sorun google indeksleme biçiminde. başka bilgisayarlardan sorguluyorum aynı. sebebi hakkında fikir verebilecek birine ihtiyacım var. teşekkürler
la mabude illa hu. la maksude illa hu. la mevcude illa hu
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
site adresini verebilir misin hocam ?
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
danışmanlık
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
cwt adlı üyeden alıntı
site başlığında farklı kelimeler görünüyosa büyük olasılıkla anasayfaya o keklimelerden yoğun bir backlink çıkışı vardır.
örnek sayfa başlığında "Türkiye LGBTİ Birliği" yazılı olmadığı halde google otomatik olarak ekliyor.
Ne yapabilirim hocam peki bu durum karşısında
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
danışmanlık
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
cwt adlı üyeden alıntı
bir şey yapmanıza gerek yok zamanla düzelir.
eğer çok istiyorsanız da google disavow tool ile bu kelimelerden gelen linkleri red edebilirsiniz. bu da sitenizin pr'sini ve sıralamasını etkiler..
yani en iyisi bir şey yapmamanız olur
hocam peki mobil verilerle bilgisayardan gördüğüm indeksler arasındaki fark neden kaynaklanabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
Şimdi android telefonlarda bulunan yer bildirimi özeliği yüzünden telefon o an neredeyse yani hangi Baz (BTS) Cihazına Kayıtlı ise arama yaparken önce bulunduğunuz bölgedeki arama sonuçlarını ilk sıraya getirir bu kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilen bir özeliktir
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
danışmanlık
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
teknoimage adlı üyeden alıntı
Şimdi android telefonlarda bulunan yer bildirimi özeliği yüzünden telefon o an neredeyse yani hangi Baz (BTS) Cihazına Kayıtlı ise arama yaparken önce bulunduğunuz bölgedeki arama sonuçlarını ilk sıraya getirir bu kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilen bir özeliktir
Hocam benim sıralamada sıkıntım yok. mobil hatlarda da masaüstünde de sıralamamda sıkıntı yok. Sıkıntı sıralamadaki sayfanın indeksinde. mobil hatta sayfa adı title doğru görünürken masaüstünde sayfa adı aynı ama devamında başka title var.