Merhaba,

Limitsiz paketlerde başkasının kullanımı hakkınada girerseniz sınırlama getirilir haliyle. Birçok firma limitsiz paket sunuyor ancak bu ortak sunucular olması sebebiyle kaynakları eşit ve limitli olarak size sunarlar.

Örneğin sınırsız bir pakette günlük ortalama 500 email gönderebiliyorsunuz ancak limitsiz olması demek sınır olmayacağı anlamına gelmez.

Dosya sınırına gelirsem öyle birşeyi ilk defa duydum ancak çokta saçma gelmedi, eğer sizin siteniz yüzünden sunucu yoruluyorsa ve diğer başka sitelerin çalışmasını zorluyorsa sizin hesaba limit koymak firmanın elinde olan birşeydir.

Limitsiz olur trafiğiniz atıyorum 1 TB olur, herhangi bir sınırlama getirilmez ama sunucuy yoracak,ortak sunucuda barınan diğer sitelerin çalışmasını engelleyecek bir türde siteniz çalışıyorsa o zaman firma engel koyabilir hatta suspended atabilirler.

Büyük verilerle,çok fazla dosyalarla işlem yapıcaksınız normal host yerine vps veya vds alacaksınız onun dışında nereye taşırsanız taşıyın sorun yaşayacaksınız. Bu cpu olur, web alanı olur, trafik olur vs vs türlü türlü engellerle karşılarsınız.

Ayrıca firma olarak ynt.com.tr öneririm, bugüne kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadım, teknik destek konusundada iyiler. Hostbul'dan firma ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz olumsuz yorum hiç yok nerdeyse :)

Geçmiş olsun umarım sorununuz çözülür.

İyi forumlar.