ustam olayda burada kopuyor ya zaten. şimdi ben wp siteler kuruyorum. en basit bir site en az 5000 dosya oluyor. Zaten sadece wp bile 1200 dosya falan tutuyor. yanlışsam düzeltin. Bana koyulan limit 250 000 dosya. Ve dediğiniz gibi bir site için en az 10 000 dosya hakkı olması gerekmiyor mu. sınırsız host ve trafik olan bir hostta 250 000 dosya olması sacma değil mi. Evet limit elbette olacak ama ben sadece 6gb veri depolamıştım. ve sitelerim de yeni yani hiti yok ki. hiçbir şekilde sunucuyu yormuyorum. Ne diyorsunuz bu duruma.
Dediğim gibi işine gelmiyorsa , işini görmüyorsa değişeceksin tabiki, senin kullandığın hesap bayii hasabımı değilmi ? Öyle ise site başına koymaları gereken limit minumum 25.000 dosya, hostingini değiştir bence fakat değiştirmeden önce araştır soruştur, bu konuları konuş. Örneğin bir çok firma da şöyle bir limit var "Web site dosyalarınız dışında sunucumuzda dosya barındıramazsınız." bu tür şeylere de dikkat et, ve ayrıca hosting yerine bir sunucu paketi alsan zaten en düşük paket bile senin hosting in gördüğü işin 2-3 katını rahatlıkla görecektir, özellikle son zamanlar da Vps sunucuların fiyatları oldukça ucuzladı. Sitenin bir geleceği olduğuna inanıyorsan bir Vps al ve şimdiden kafan rahat olsun zaten siten gelişir ve büyürse elinde sonunda geçirmek zorunda kalacaksın. Nacizane tavsiyelerim.