cihaneken adlı üyeden alıntı

Dediğim gibi işine gelmiyorsa , işini görmüyorsa değişeceksin tabiki, senin kullandığın hesap bayii hasabımı değilmi ? Öyle ise site başına koymaları gereken limit minumum 25.000 dosya, hostingini değiştir bence fakat değiştirmeden önce araştır soruştur, bu konuları konuş. Örneğin bir çok firma da şöyle bir limit var "Web site dosyalarınız dışında sunucumuzda dosya barındıramazsınız." bu tür şeylere de dikkat et, ve ayrıca hosting yerine bir sunucu paketi alsan zaten en düşük paket bile senin hosting in gördüğü işin 2-3 katını rahatlıkla görecektir, özellikle son zamanlar da Vps sunucuların fiyatları oldukça ucuzladı. Sitenin bir geleceği olduğuna inanıyorsan bir Vps al ve şimdiden kafan rahat olsun zaten siten gelişir ve büyürse elinde sonunda geçirmek zorunda kalacaksın. Nacizane tavsiyelerim.

ustam vps nasıl oluyor tam olarak. Web hosting şeklinde almıştım ben mevcut hostu. Ve sınırsız domain diyordu. Tek domainin altına diğer domainleri kuruyorum. Ve ortak bir sayı vermişler her site için ayrı değil toplam 250 000. olmazsa dediğiniz gibi vps ye bakmak gerekiyor. Vps konusunda açıklayıcı ufak bir bilgi verirmisiniz.