cihaneken adlı üyeden alıntı

VPS paylaşımlı sunucudur. Yani Gerçek bir makine almıyorsunuz, gerçek bir makineye kurulmuş 4-8 sanal makineden birini alıyorsunuz ve içerisine makine limitlerinizin yettiği kadar site kurabiliyorsunuz. VPS ler hostinglerin bir üstü dür. Örnek vermek gerekirse; Sizin şuanki hosting paketiniz bir VPS de barınıyor siz ise VPS yi kiralıyacaksınız. Fiyatları hosting paketlerinizden daha yüksektir aylık olarak hesaplanır. Ortalama 40-50 TL fiyatı bulunur.
Fakat dediğim gibi gerçekten ihtiyacınız var ise geçmeyi düşünün. Ayrıca siz sinırsız alan adı barındırabilen kişisel bir hesap kullanıyorsunuz birde bayi hesaplar vardır, her sitenin kendine ait paneli ve kullanıcı bilgileri mevcuttur. Bunuda inceleyebilirsiniz.

Ayrıca bir konuyu merak ettim ne tür bir wev siteniz var? Yani bu kadar dosya ne için?

Sağlık sektörü üzerinde genelde sitelerim. Hacamat ve sülük üzerine yapıyorum siteleri. Şuan 10 adet site sülük satış sitem var.
Ha sizin merak ettiğiniz konu ise 250 000 dosya adedi nasıl yetersiz geliyor.
Türkiyede hacamat sektörü için bir forum sitesi yok. Forum sitesi adresi "hacamat-tr.com" olacak. ve üyelere kendi hizmetlerini sunmaları için subdomain verilecek. mesela rizede hacamat yapan bir üyeme "rize.hacamat-tr.com" subdomainine wp kurup vereceğim. Hem üyelere bir faydam olacak hem de siteme. ama sıkıntı burada oluyor. sadece wp dosyaları bile 1 000 adet iken birde içine azcık içerik girilse 2 000 civarı dosya olur.
100 üyeme subdomain versem dosya limitim neredeyse dolar.
(siteleri sürekli kontrol edeceğim ve güvenlik tedbirlerini alacağım. Bir de siteler sadece broşürlerin üzerine yazılacagı için çok da hit çekmeyecek. Bu yüzden bir kasma söz konusu olmaz.)