bilgive adlı üyeden alıntı

1. Site hızınız resimlerin boyutlarının büyük olmasından kaynaklanıyor. Resim boyutu küçültme şeklinde bir arama ile bulacağınız programlar vasıtasıyla resimlerinizin boyutlarını (genişliği filan değil, boyutu) küçültün. wordpress image optimize şeklinde bir arama yaparak, wordpress eklentisi de kullanabilirsiniz.

2. Sitenizin indeksinde saçma, sapan görselleri temayı düzenleyerek kaldırabilirsiniz. Ancak ben alakasız bir resim göremedim. Tarayıcınızın önbelleğini boşaltarak tekrar kontrol edin.

3. h1 ve h6 etiketlerini bir şirket sitesinin dert etmesine gerek yok fakat yazılarınızda h1 kullanamıyorsanız bile h4, h5, h6 kullanabilirsiniz. Yazılarınızı tekrar düzenleyin ve bu metin büyüklüğü etiketlerini kendiniz metne ekleyin. Sorun böylece çözülecektir. (Örneğin, ana safyadaki Tomruk, Kereste, İthalat/İhracat yazılarının boyutları aynı değil. İthalat/İhracat makalesini düzenleyin ve h1 etiketini buna ekleyin. Kereste makalesini düzenleyin ve buna da h6 etiketi kullanın.)


Hocam merhaba, dost site sayılırız, bende sizden sitenin hız performansını nasıl arttırabileceğim konusunda yardım rica ediyorum. Ne yaptıysam olmadı. bilgile.com bakabilirseniz hazır konusu açılmışken çok müteşekkir kalırım :)