ozgunlu adlı üyeden alıntı

Sen şimdi ayfon bundan daha iyi mi diyorsun ?
http://www.youtube.com/watch?v=dNtigU6Anxg

Şarj olarak mı iyi? Özellik olarak mı? Bir de onu söylersen, hani ama bu iphone demeden..

hocam herşeyden önce işletim sistemi farklı.ben .net geliştiricisiyim ve apple'ın yazılımcılara getirdiği kısıtlamadan 1000kez şikayetciyim.androide çıkardığım uygulama ve oyunlar sadece 1 gün sonra pazarda oluyor iosda ise en az 1 ay denetimden geçiyor bu yazılımcıyı bıktırıyor fakat kullanıcının işine yarıyor.yazılım olarak size şunu söylüyim daha önceki telefonum g3 dü.3 gb ram vardı 4 çekirdek vardı 4k ekran vardı ve 6+'ın yanından dahi geçmiyordu emin olun.2 sinide kullandım.x3 almaya karar verdim elime aldım telefon bildiginiz eski nokia(takoz) modelleri anımasatıyor.note4 için şöyle söyliyim adam daha yeni kapağını açıyor sadece 2 ay kullansın telefonu ve memory allocation ne kadar kötü olduğunu göstersin.yalandan sıfır aleti açıyor.telefon 1 aya çöp oluyor.3. uygulamayı açarken ram temizliyorsunuz.android kadar çakma bir işletim sistemi yok emin olun 2 sene sonra androidi samsung bile kullanmıcak kendi işletim sistemi üzerinden telefon satışını yapmaya başladı bile.javayı süslüyerek android ancak bu kadar olur.kesinlikle iphone piyasadaki en iyi telefon kim ne derse desin kullanmadan anlayamazsınız.hd ekranı bile 4k telefonların ekranlarından 10 kat daha iyi.note4 dediğinizi bir güneş altında kullanın ondan sonra 6+ kullanın aradaki farklı anlıcaksınız.donanım olarak 6 yı bilmiyorum ama 6+ piyasadaki telefonların çok üstünde.telefonu şarja takıyorum cebimden hiç çıkarmadığım toplantılar oluyor akşama %95 şarj bekliyor.