kral55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sitemde arada 1 de olsa kopya içerik yani başka siteden yazı alıp sitemde yayınlasam zararı ne derece olur?
Lütfen cevaplarınızı bekliyorum, çok tereddütteyim sitemde kopya paylaşsam mı paylaşmasam mı?:confused::confused:
Alpi1s
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Ben bu şekilde düşünerek 2 sene önce bir blogger kurdum ve çok nadir giriş işlemleri yapıyorum bazen kopya, bazen özgün çoğunlukla kopya içerik şuanda paylaşmıyorum google' den çok yüksek hitler geliyor. Adsense de kabul oldu :D :D tabi 1 sene sonra oldu bunlar şimdi ne olur bilemiyorum
Edit: işin kötüsü acemi ticaretliğime gelip site + adsense 40 TL den sattım.
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kopya dediğin bir kaç haftaya sitenin Google sıralamalarından yok olduğu anlamına geliyor. ;) Bu yüzden kopya içerikten uzak dur ve emek verenlerin emeklerini de heba etme.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kopya içerik girersen, eğer aldığın site index almamış ise o haberi ve ilk senin siten index alırsa sanki o site senden kopyalamış gibi gözükür. (2006-2008 civarları :) )
Fakat artık google en dandik siteyi bile hemen bulup indexliyor ki daha dün açtığım site bugün 60 indexte :) artık sistemler değişti ne kadar çok kopya içerik o kadar gerilemene neden olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Pek katılmıyorum bu gerileme konusuna falan . Eski blogumda (5 ay öncesi falan) istediğim anahtar kelimelerde 2. sırada falandım backlink almadığım halde
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sakın tereddütte kalma. Asla kopya içerik girme. Arada bir alıntı yapma demiyorum, hobi olarak gene yap ama kopya içeriği Google Amca sevmiyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
BlogDoktoru.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google kopya içeriklere aslına bakarsanız pek fazla kızmıyor. Sonuçta site içi seo her nekadar önemli olsada bu iş backlinke bakıyor. Düzenli olarak backlink kasarsan belli bi zaman sonra yükselişe geçersin çünkü nekadar çok backlink okadar çok popülerlik anlamına gelir google senin sitenin linklerini diğer sitelerde görürse "hııımm bu adamın seveni çokmuş bende seveyim" der :) o yüzden arkadaşım sabırlı olcaksın hergün içerik girceksin 1 sene boyunca aynı tempoda gitceksin sonra bi bakmışsın site ziyaretçi kaynıyo yorumlar havada uçuşuyo, sonra google amca tekrar gelcek bakcak diyecekki " oooo bu adam baya popüler olmuş en iyisi buna birazda ben doping yapayım" aradan uzuuun zaman geçer ve bi bakmışsın ektiğin tohumlar çiçek açmış hatta meyve vermiş sanada o meyveleri yemek kalır $$$$$
1 kişi bu mesajı beğendi.
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sen bence kopya içerikten bir şey olmaz diyenlerden referans iste bakalım :) Bazıları çok iddialı konuşuyor ama herhalde istisna yaşanabilecek durumları göz önünde bulundurmadan cevaplama yapıyorlar. Bence sen kopyadan kesinlikle uzak dur.