netbozum
tr.link

Kopya İçerik Sıkıntı Yaratır mı?

25 Mesajlar 5.549 Okunma
Toplam 25 mesaj ve 5.549 görüntüleme
acebozum
tr.link

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Ben bi siteden 3 tane yazı almıştım 4 gün sonra biri aradı 3 gün içinde kaldırmaz iseniz hakınızda yasal işlem başlatırız dedi. Telefonumu nasıl buldu şaştım. İsmimide biliyordu :D

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
reklam

Donjuan Donjuan https://bit.ly/3sCNDLA Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 16 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
bence abartmadan yap, kopya içerik paylaşmanında bir adabı olmalı kanımca alıntı yaparak yazının bir kısmını ama çok az yap, kesinlikle zararlıdır tecrübeye dayalı konuşuyorum öyle forumladan zart zurt atıp tutmuyorum, gidin google ın uzmanlarının yazdıklarını ve belirttikleri okuyun görün! ben yaşadım biliyorum zararlı ve risk taşır bir yer gelir bir an olur senin siteni spam içerik olarak algılar sa google işte sonrası daha büyük sorunların var demektir!

https://bit.ly/3sCNDLA

Fear Fear ♥ AdSense $$$ Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 211
  • Beğeniler 108 / 44
  • Ticaret 2, (%100)
Burda kopya içerikten şu olur bu olur diyenlere bakma.

Emin ol hiç birşey olmaz Ama arada özgün içerik girmeni tavsiye ederim.

Yıllardır kopya içerikte girerim özgün içerikte. Ha kopya içerikte kastım tek sitede olan içerikler değil birçok sitede olan içerikle alır kendi sitemede eklerim.

Şimdiye kadar bu yolu denedim hiç sıkıntı çıkmadı.

Danci Danci Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek TC
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 328
  • Beğeniler 5 / 61
  • Ticaret 2, (%100)

deg35 adlı üyeden alıntı

gir bakalım bi film sitelerine, bi bak bakalım özetlerine.. hepsi aynı film izle kelimesinde ilk sıradaki 2. sıradaki 3. sıradaki hepsi aynı özetler 1. sıradaki yıllardır zirvede 2.si arkadaşım yıllardır bilirim özetler hep sinemalar.comdan eee bu adamlar günlük 100k hiti aşıyorlar..
onları geçtim... ben eski pcinema.org un sahibiyim film izle kelimesinde 2. sıradaydım videolar, özetler full Copy Paste :) noldu? 50k hitim vardı.
ne oldu site dersen. onuda açıklayayım tatile gittim kazandığım paralarla 1 ay boyunca marmariste o bar senin bu bar benim girdim çıktım manitalar havalarda uçuşuyordu :D 1 ay sitenin yüzünde bakmadım hit düştü. sonra sattım siteyi.. zaten bıkmıştım artık başka şeyler yapmak istiyordum..
Yani anlıyacağın kardeşim bu iş en çokta günlük girdiğin içeriklere bakar ve backliklere bakar
haaa copy paste yapmadan kendim içerikleri yazsam olurmu dersen olur kardeşim onunda faydasını görürsün.. örneğin ben özetleri artık kendim yazıyorum. çünkü sonuçları merak ediyorum.. ama hala tık yok ;) bundan 1.5 sene önce kopya özetlerle 10k hite çıkardığım siteyi 2 aydır kendi özetlerimle daha biyere getirebilmiş değilim :) hatta temayı bile kendim yaptım örneğini göremezsin google belki sever farklı diye ama tık yok google amcadan.. bekliyoruz bakalım sonucu neler olcak

Arkadaşım, iyi güzel yazmışsın. Bundan 1 sene önce Google'nin çalışma mantığı ve botları farklı algoritmalar üzerinde index alırken, botların her geçen gün geliştiği konusunda haber okumuyorsunuz kanımca. Ona bakarsan 2007 yılında benim de açmış olduğum sohbet sitesi "sohbet" kelimesinde 1. sayfadaydı 2011 yılında 55. sayfaya geriledi. O dönemler belki senin tatile gidip harcadığın paradan daha çok gelir elde ettim. Ama gel gör ki şimdi her kategori altında siteler açıldı ve bazı uyanık kişiler yüzünden botlar artık akıllı iş görüyorlar. Ne sen şimdi film sitesinden o eskisi gibi başarıyı yakalarsın, nede ben sohbet kelimesinde zirveye otururum. ;)

Yani insan kendini kısa süreliğine parlayan yıldız olarak görebiliyor ancak, daha sonra yıldız kayması yaşanıyor. :) Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

Ek Olarak:

kral55 adlı üyeden alıntı

ARKADAŞLAR ;

Yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum fakat ben ne yapsam anlamadım şimdi , biri diyo 50 k hitim vardı copy paste ile, özgün paylaşıyomhit yok dio biride dio ki kesinlikle kopya içerik girme indexlerin azalır dio anlamadım gitti :)

Sana kopya içerikten örnek verenlerin hepsi bundan bir kaç yıl öncesinden bahsediyor. ;) Şimdiden bahsedenler sana işin tekniğini öğretsin bakalım başarıyı yakalayabilecek misin? Hem senin sitenin konuları uzunca makaleye ihtiyaç duymaz, sen en iyisi kısa özgün bir açıklamayla yayınla konularını. Kopya siteler gümbürtüye giderken sen gümbürtüye giden öncü sitelerin yerine oturursun.
kral55

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

kral55 kral55 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 118 / 35
  • Ticaret 10, (%100)

Danci adlı üyeden alıntı

Arkadaşım, iyi güzel yazmışsın. Bundan 1 sene önce Google'nin çalışma mantığı ve botları farklı algoritmalar üzerinde index alırken, botların her geçen gün geliştiği konusunda haber okumuyorsunuz kanımca. Ona bakarsan 2007 yılında benim de açmış olduğum sohbet sitesi "sohbet" kelimesinde 1. sayfadaydı 2011 yılında 55. sayfaya geriledi. O dönemler belki senin tatile gidip harcadığın paradan daha çok gelir elde ettim. Ama gel gör ki şimdi her kategori altında siteler açıldı ve bazı uyanık kişiler yüzünden botlar artık akıllı iş görüyorlar. Ne sen şimdi film sitesinden o eskisi gibi başarıyı yakalarsın, nede ben sohbet kelimesinde zirveye otururum. ;)

Yani insan kendini kısa süreliğine parlayan yıldız olarak görebiliyor ancak, daha sonra yıldız kayması yaşanıyor. :) Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

Ek Olarak:

Sana kopya içerikten örnek verenlerin hepsi bundan bir kaç yıl öncesinden bahsediyor. ;) Şimdiden bahsedenler sana işin tekniğini öğretsin bakalım başarıyı yakalayabilecek misin? Hem senin sitenin konuları uzunca makaleye ihtiyaç duymaz, sen en iyisi kısa özgün bir açıklamayla yayınla konularını. Kopya siteler gümbürtüye giderken sen gümbürtüye giden öncü sitelerin yerine oturursun.

Çok teşekkür ederim açıklamaların ve bu kadar emek verip yazmış olduğunuz yazı için, tekrardan teşekkür ediyorum. Kopya yazıdan uzak duruyorum ;) Sağolun...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al