isagold adlı üyeden alıntı

Kimseyi yanlis yonlendirmeyiniz sinirsiz limitsiz diye bir sey yok satilan paketlerin tumunde bir sinir var film sitesi yada forum sitesi kurun size limitsiz diye sattiklari hostun ilk once file usage hatasi almaya daha sonrada yer acilsin diye eski indexleriniz kaybolmaya baslar.


Kimseyi yanlış yönlendirdiğimiz yok kardeşim dosya limitleri var sadece bilginiz yok zannedersem 12 yıldır aynı firmayı kullanıyorum onun için biliyorum kaç firmadan hizmet alıp sınırları zorlayıp deneme yaptınız ? Kaç firmayla çalıştınız ? Benim neredeyse işimden dolayı denemediğim test etmediğim hosting firması çok azıdır. Dreamhost, hostgator,byethost,turk.net,radore,natro,butur,alaystr ve bir çoğu cloud teknolojsini paylaşımlı shared hosting sunan öncü firmalardan birinde çalışıyorum ve limitler sadece özellikle hostgator ve byethost gibi ucuz yollu sürümden kazanan firmalarda ise SADECE DOSYA LİMİTİDİR.

Ek Olarak:

sezeryildiz adlı üyeden alıntı

Sunucu biraz meşakatli olduğu için bu hosting'e yöneldim :). Sunucularda da disk kapasitesini arttırsam bile bayağı yüksek bir mebla çıkıyor :).


Kardeşim ona buna bakmana gerek yok test edeceksin göreceksin aylık paket sonuç olarak 10-15 tl nerelere gitmiyor için rahat etsin test et