Sen bence kopya içerikten bir şey olmaz diyenlerden referans iste bakalım :) Bazıları çok iddialı konuşuyor ama herhalde istisna yaşanabilecek durumları göz önünde bulundurmadan cevaplama yapıyorlar. Bence sen kopyadan kesinlikle uzak dur.
gir bakalım bi film sitelerine, bi bak bakalım özetlerine.. hepsi aynı film izle kelimesinde ilk sıradaki 2. sıradaki 3. sıradaki hepsi aynı özetler 1. sıradaki yıllardır zirvede 2.si arkadaşım yıllardır bilirim özetler hep sinemalar.comdan eee bu adamlar günlük 100k hiti aşıyorlar..
onları geçtim... ben eski pcinema.org un sahibiyim film izle kelimesinde 2. sıradaydım videolar, özetler full Copy Paste :) noldu? 50k hitim vardı.
ne oldu site dersen. onuda açıklayayım tatile gittim kazandığım paralarla 1 ay boyunca marmariste o bar senin bu bar benim girdim çıktım manitalar havalarda uçuşuyordu :D 1 ay sitenin yüzünde bakmadım hit düştü. sonra sattım siteyi.. zaten bıkmıştım artık başka şeyler yapmak istiyordum..
Yani anlıyacağın kardeşim bu iş en çokta günlük girdiğin içeriklere bakar ve backliklere bakar
haaa copy paste yapmadan kendim içerikleri yazsam olurmu dersen olur kardeşim onunda faydasını görürsün.. örneğin ben özetleri artık kendim yazıyorum. çünkü sonuçları merak ediyorum.. ama hala tık yok ;) bundan 1.5 sene önce kopya özetlerle 10k hite çıkardığım siteyi 2 aydır kendi özetlerimle daha biyere getirebilmiş değilim :) hatta temayı bile kendim yaptım örneğini göremezsin google belki sever farklı diye ama tık yok google amcadan.. bekliyoruz bakalım sonucu neler olcak