-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
FilmleriTV adlı üyeden alıntı
Yahu kardeşim neyden bahsediyorsun sen anlamıyorum. Legal değil evet yasa da mevcut tehlikeli de. Rahatladın mı? Zaten açacak adam bunları göze alacak. Ülkede her şey legal her şey doğru da bu mu kaldı? Sanki ben bu iş risksizdir legaldir yazdım.
Yıllardır bu işi yaptık birşey olduğu yok diyorsunuz, her şey düzgün olacak diye birşey yok, ancak bir yanlış varsa ve bu yanlışı herkes yapıyorsa herkes yapıyor diyerek insanlara yanlışı önermek hiç doğru değil, sırf internetteki bu yazılar yüzünden 2 yıl içerisinde on binlerce film sitesi açıldı insanlar yanlışa teşvik ediliyor resmen.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bilgin nasıl yapıyor bu işi. Var demek ki bir kılıfı yasalara. Gerçi kaliteli olan en iyi film sitesi onun ama teliflerden nasıl yırtıyor anlamıyorum. İlla birileri şikayet etmiştir. Rakipleri yada başka birileri.
Konuyu takipteyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bir belgeselde izlemiştim:
"Eğer cips, otomobil, pc falan üretiyorsanız amenna; telife girer. Diğer yandan sanatsal bir çalışmayla elektrik, antibiyotik gibi toplum yararına olan genel bir şey varsa, anonim gibi değerlendirilmeli..." argümanını savunuyordu. Yer yer haklı, yer yer haksız; açıkçası kopyala-yapıştır içerik paylaşanların yanında film paylaşanlar çok daha masum görünüyor. (onlarınkinden gram hoşlanmasam da, bu olaya sıcak bakıyorum) :( Toplum vicdanının da yaptığınızı yadırgayabileceğini pek düşünmüyorum. Yapımcılara veya dağıtım firmalarına zarar verebilme olasılığı bulunsa da, büyük bir çoğunluğa da iyilik olarak sunulabilir mi? Evet, belki... Bu yüzden umarım başarılı olur, bu genç yaşta eğitiminiz için giriştiğiniz bu serüvende iyi yerlere gelirsiniz.
Ayrıca başlığın ilk mesajında yazdıklarınız genel olarak yararlı ve çok güzel tespitler bence, teşekkürler...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Film ve warez progrm sitelerinde düzenli çalışma ile 1 ayda yapılabileceğini düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Önce telif hakki uyarısı sonra hukuki işlem. Ama çok can sıkıcı bir iş diye birim film firmaları bu isleri takip ettirmek için firmalar ve hukuk büroları bile tutmuşlar
Başarı Tesadüf deyildir ....
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Aynen doğru hocam
Başarı Tesadüf deyildir ....
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Evet baya bi kazandı dizimag ancak hapise girmek pahasına :)
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....