Danci adlı üyeden alıntı

Arkadaşım, iyi güzel yazmışsın. Bundan 1 sene önce Google'nin çalışma mantığı ve botları farklı algoritmalar üzerinde index alırken, botların her geçen gün geliştiği konusunda haber okumuyorsunuz kanımca. Ona bakarsan 2007 yılında benim de açmış olduğum sohbet sitesi "sohbet" kelimesinde 1. sayfadaydı 2011 yılında 55. sayfaya geriledi. O dönemler belki senin tatile gidip harcadığın paradan daha çok gelir elde ettim. Ama gel gör ki şimdi her kategori altında siteler açıldı ve bazı uyanık kişiler yüzünden botlar artık akıllı iş görüyorlar. Ne sen şimdi film sitesinden o eskisi gibi başarıyı yakalarsın, nede ben sohbet kelimesinde zirveye otururum. ;)

Yani insan kendini kısa süreliğine parlayan yıldız olarak görebiliyor ancak, daha sonra yıldız kayması yaşanıyor. :) Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

Ek Olarak:

Sana kopya içerikten örnek verenlerin hepsi bundan bir kaç yıl öncesinden bahsediyor. ;) Şimdiden bahsedenler sana işin tekniğini öğretsin bakalım başarıyı yakalayabilecek misin? Hem senin sitenin konuları uzunca makaleye ihtiyaç duymaz, sen en iyisi kısa özgün bir açıklamayla yayınla konularını. Kopya siteler gümbürtüye giderken sen gümbürtüye giden öncü sitelerin yerine oturursun.

Çok teşekkür ederim açıklamaların ve bu kadar emek verip yazmış olduğunuz yazı için, tekrardan teşekkür ediyorum. Kopya yazıdan uzak duruyorum ;) Sağolun...