Arkadaşlar ben begeniyor.com yazılımcısıyım. Bildiğiniz üzere facebook un token etkileşim sistemi var. Siz bir uygulamaya izin veriyorsunuz izin verdiğinizde bir token kodu alıyorsunuz ve bu uygulamaya izin verenler arasında pratik beğeni etkileşimi sağlıyorsunuz. Olay bundan ibaret.Bizim Bu uygulamaya tamamen özgür hür iradenizle giriyorsunuz kimseyi zorlamıyoruz. Girdiğiniz takdirde başkalarının bağlantılarını beğenebileceğinizide beyan ediyoruz bilgilendirmesini yapıyoruz. Benim begeniyor.com u kodlamamdaki amaç insanlar birbirlerine sesini daha kolay duyursun Adversting platformu oluştursun birbirlerine kolay erişim sağlasın. Hatta kötü içeriklere beğeni çekenleri sistemden kalıcı olarak uzaklaştıran ban sistemi bile geliştirdik. bir daha giriş yapamıyorlar. Yani seviyeli bir hizmet sunmak için uğraşıyoruz.

Ama bu olayı amacı dışında kullananlarda varmış. Dün iğrenç bir teklif aldım onu sizlerle paylaşıp dikkatli olmanız ve sadece güvenli yerlerden bu işlere kalkışmanız açısından bir uyarıda bulunmak istiyorum. Konuşmalar aşağıda



Yani girdiğiniz sitelere dikkat edin güvenli görmüyorsanız girmeyin, sayfalarınızı kaptırmayın. Şahsın ismini gizledim rencide etmek istemiyorum. Fuub yöneticisi çıkarsa burdan ismini verebilirim.

Bu yazıyı bir beğeni uygulaması yazılımcısı olarak yazdım. Amacım pirim yapmak değil dikkatli olmanızdır. Güvenmiyorsanız bizim siteye dahi girmeyin.

Saygılar.

.
.
.
.