bilgive adlı üyeden alıntı

ssh ile deneyebilmeniz için, bu sıkıştırılmış dosyanın bir başka sunucuda olması veya bilgisayarınızın sunucu olarak düzenlenmiş (ayarlarının yapılmış (sunucu kurulumu zordur ve ileri düzey bilgi gerektirir)) olması gereklidir. Bunun için deneyebileceğiniz yöntem FTP'dir. FTP ile sıkıştırılmış dosyası sunucunuza yükledikten sonra, sunucunuzda bu sıkıştırılmış dosyayı komut ile açacaksınız.

Aslında ben konunun sıkıştırmaya geleceğini tahmi etmiştim ve ilk mesajımda yazacaktım ama hangi linux sürümünü veya yönetim panelini kullandığınızı bilmediğim için bir şey yazmadım.

host hesabıma attım. ssh ile cektim 4 gb yedek. sadece upload klasorunu alacagım. digr dosyalar ve ayarlar onemli değil. cpanel, centos 5 galiba.

sitenin cpanele attım. ordan unzip dedim. deneme surumu bitince ssh ile yapmak zorunda kalacagım. ssh ile nasıl yapabilirm.

Ek Olarak: hocam unzip yaptım, dosyalar cıktı ama upload kısmını tasımadım. public_html ye kopyalarken hata verip duruyor. ( aynı isimli dosya oldu için kopyalamıyormus )