bilgive adlı üyeden alıntı

Google sizin olsaydı, bu algoritma hakkında herkese bilgi vermek ister miydiniz? Ben istemezdim ve Google geçmişte bunu yapmadığı halde, algoritmaları çözülmeye başlamıştı. Bunun üzerine algoritma sayısını arttırdı. Ancak şu gerçeği de görmemiz gerekir ki; Google'ın veri tabanı ne kadar büyük olursa, olsun; web sitelerindeki içeriğin tamamını kontrol edemez. Kontrol edebilmesi için tüm bu verileri, bir veri tabanında toplaması gerekirdi ki, bu imkansız.


Bu işi bugun yapıyorsak yarınıda düşünmeliyiz. 2 tane ukala hayvan gelip labut deviri gibi siteyi devirmemeli. (penguen,panda,fare vb. :) ) Şimdi site yaprken az çok google ne sever bilmeliyiz. Acıklamaz bende acıklamazdım ama tecrübe edenler vardır. Öncelikle başlık,etiket,desc sanırım bunlar. İşte bunlara bakıyorsa 2.soruma gecmeliyim.
Künefe hakkında site yapacağım söyleyin ne yazayım ben buna. Ne yazsam mutlaka önceden yazılmış çizilmiş. BAKın gecen gece üşenmedim 1006 kelimelik makale yazdım. hızlı yazmam ama özgün yazarım sanıyordum. Tek bir yere bamadan yazdığım yazı %89 özgün çıktı. Konu da "cağ kebabı" uzmanlık alanım diyebiliriz. E ben daha ne yazayım be kardeşim.
Burada şu önemli. Birileri siteyle alakasız yazı yazma site çöp olur diyor. Bende diyorum ki bilindik bir konuda yazacaksan mecburen alakasız yazacaksın. Ne bileyim kalkıp çocuklugunda yat limanında yediğim künefeyi ya da erzurum gezinde tattığın cağ kebabını mı yazayım. O Zaman sitenin yine içeriğini dışına çıkacak. Siz ne dersiniz. Sitemde başka sitelerde kullanılmamış sözcük kombinasyonları kurmam özgünlük için yeterli midir ? Sitenin genel konusuyla alakalı olması şart mı ?