lostyazilim
tr.link

Serverinfo.py İp adresi şifreleme veya kilitleme

7 Mesajlar 2.693 Okunma
acebozum
tr.link

uysal027 uysal027 Developer Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek VBulletin İşleri
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 402
  • Beğeniler 109 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba Arkadaslar Oncelikle konu yeri burasımıdı bulamadım yanlış ise taşınırsa seviniirim

Gelelim konumuza Arkadaslar kendi serverim var ancak bildiginiz uzere cmd ıle veya farklı programlar ile server İp adresi ogrenme cok basit. Buna Karşı İp adresi şifreleme gizleme gibi duyurular aldım. Base64 ile kilitleniyormuş Ancak tum aramalarıma ragmen geniş anlatımlı veya anlıyabilecegım bır bilgi edinemedim.

Server Packları İçinde Root.eix icerisinde bulunan Serverinfo.py dosyasından İp Adreslerimi gizlmek veya şifrelemek istiyorum Bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden Teşekkurlerımı iletiyorum.

Serverinfo.py
SERVER_1 = "server1"
SERVER_2 = "server2"
SERVER_IP = "İp Adresim1"
SERVER2_IP = "İp Adresim2"
CH_1_NAME = "CH1"
CH_2_NAME = "CH2"
CH_3_NAME = "CH3"
CH_4_NAME = "CH4"
CH_1 = 13021
CH_2 = 13000
CH_3 = 16000
CH_4 = 22000
AUTH = 14002
MARKADDR = 13021

STATE_NONE = "KAPALI"

STATE_DICT = {
0 : "KAPALI",
1 : "NORMAL",
2 : "YOGUN",
3 : "DOLU!"
}

SERVER01_CHANNEL_DICT = {
1:{"key":11,"name":CH_1_NAME,"ip":SERVER_IP,"tcp_port":CH_1,"udp_port":CH_1,"state":STATE_NONE,},
2:{"key":12,"name":CH_2_NAME,"ip":SERVER_IP,"tcp_port":CH_2,"udp_port":CH_2,"state":STATE_NONE,},
3:{"key":13,"name":CH_3_NAME,"ip":SERVER_IP,"tcp_port":CH_3,"udp_port":CH_3,"state":STATE_NONE,},
4:{"key":14,"name":CH_4_NAME,"ip":SERVER_IP,"tcp_port":CH_4,"udp_port":CH_4,"state":STATE_NONE,},

}

SERVER02_CHANNEL_DICT = {
1:{"key":21,"name":CH_1_NAME,"ip":SERVER2_IP,"tcp_port":CH_1,"udp_port":CH_1,"state":STATE_NONE,},
2:{"key":22,"name":CH_2_NAME,"ip":SERVER2_IP,"tcp_port":CH_2,"udp_port":CH_2,"state":STATE_NONE,},
3:{"key":23,"name":CH_3_NAME,"ip":SERVER2_IP,"tcp_port":CH_3,"udp_port":CH_3,"state":STATE_NONE,},
4:{"key":24,"name":CH_4_NAME,"ip":SERVER2_IP,"tcp_port":CH_4,"udp_port":CH_4,"state":STATE_NONE,},

}

REGION_NAME_DICT = {
0 : "",
}

REGION_AUTH_SERVER_DICT = {
0 : {
1 : { "ip":SERVER_IP, "port":AUTH, },
2 : { "ip":SERVER2_IP, "port":AUTH, },

}
}

REGION_DICT = {
0 : {
1 : { "name" :SERVER_1, "channel" : SERVER01_CHANNEL_DICT, },
2 : { "name" :SERVER_2, "channel" : SERVER02_CHANNEL_DICT, },
},
}

MARKADDR_DICT = {
10 : { "ip" : SERVER_IP, "tcp_port" : MARKADDR, "mark" : "10.tga", "symbol_path" : "10", },
20 : { "ip" : SERVER2_IP, "tcp_port" : MARKADDR, "mark" : "20.tga", "symbol_path" : "20", },
}

http://goo.gl/iMywUg
webimgo

iCloud iCloud Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrencilik
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 0 / 24
  • Ticaret 2, (%100)
Vallahi hocam yıllarca bu sektörün içerisindeydim tek py kilitleme görmedim her zaman root kilitleriz ek olarak serverinfo.py diyelim ki şifrelediniz cmd den bile ip nize ulaşabilirler clientside işleri bence boşverin serverside olarak çalışın açıkları kapatın koruma alın ondan sonra ip nizi görseler görmeseler bir şey değişmez örnek olarak şu anda görebileceğiniz en profesyonel serverların bile ipleri açıkta yani size tavsiyem koruma alın açıkları kapatın gerek kalmaz.

• Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 402
  • Beğeniler 109 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
Hocam zaten su zamana kadar bir cok saldırı olmustur Korumalarımız Saglam Anak dedigim gibi base4 ile Server ip sini farklı bir dosyaya koyarak onuda base64 kitleniyor.

sonra server infoda

import biascii

ve İP start isimlendirdiginiz dosyadan ip adresını cekıyormus
Yalnız dedıgım gıbı adam akıllı bir konu bulamadım .

Ama şifrelendigine eminim. Hatta metin2tr Locale_tr.adrr dosyasına şifrelemiş İp adreslerni :)

BRKNCPN BRKNCPN ucakteknolojisi.org Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 69 / 53
  • Ticaret 4, (%100)
serverinfo.py zaten root dosyasının içinde bulunan bir metin "root kilitleme" de çok bilindir birşey bence böyle bir araştır dene bakalım.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 402
  • Beğeniler 109 / 41
  • Ticaret 12, (%100)

eLcy00 adlı üyeden alıntı

serverinfo.py zaten root dosyasının içinde bulunan bir metin "root kilitleme" de çok bilindir birşey bence böyle bir araştır dene bakalım.

root kitleme ve exe gomme işlemleri bu devirde cok bilinen şeyler. Acmasıda o kadar basit birisi kilitli rotu acar birisi exeden cıkartır. Hadi bunları yapamazasalar bile en azından cmd ile netstad komutu ile İP adresini alabiliyorlar. CMD engelıde koyuyoruz ancakk daha baska programlar var yine İp adresi alınabiliyor. Yani Tam cozum lazım.

disparity disparity Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 43 / 11
  • Ticaret 4, (%100)
Root.epk'yi exeye gömebilirsiniz yada root.epk yi kitleyebilirsiniz. Hiç serverpyinfo yu kitleyeni görmedim. Ayrıca oyuna girerkende cmd yardımıyla görebilirler ip adresini.

• Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 402
  • Beğeniler 109 / 41
  • Ticaret 12, (%100)

disparity adlı üyeden alıntı

Root.epk'yi exeye gömebilirsiniz yada root.epk yi kitleyebilirsiniz. Hiç serverpyinfo yu kitleyeni görmedim. Ayrıca oyuna girerkende cmd yardımıyla görebilirler ip adresini.

İşte zaten onu dıyorum root kıtlemek eceye gommek İP dresini alınmasını engellemıyor cmd vs programlarla gozukuyor. Ancak Serverinfo.py Den rootu baska dosyadan cektirip Base64 ile şifreliyorsun İP adresını yanı cmd ıle adam ip alırken bu sekılde rakamlar gelıyor a4sdfeug34= seklınde :S

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al