-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba parça kontör üzerine kaliteli bir domainim var nasıl değerlendirebilirim? Parça kontör sitesi aç gibi klasik fikirlerin dışında bir şey arıyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Tüm fikirlere açığım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Alanadınız kaliteliyse bence parça kontör sitesi açmalısınız. O alanda bildiğim yada aklıma gelen bir fikir yok.
think, move, design.
IG: furkanekmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok da kaliteli değil aslında ama kalıp bir adı var yani. Müşteri bulma sıkıntısı var malesef sadece açmakla bitmiyor ki kontör sitesi. Önüne gelen kontör sitesi açmış zaten :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bizim burada marketlerde adamlar kontörü müşteriye bir site üzerinden yolluyor.Yani bir siteye kayıt olmuş oradaki hesabından verilen numaraya 10 liralık kontör yolluyor müşteriden 1 tl fark alıyor.Sende böyle bir sistem açabilir ve tanıtım reklamla bu işe koyulabilirsin
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konunuza ek olarak benimde merak ettiklerimi izninizle sormak istiyorum.
Kontör sitesinden kontör satışı nasıl yapılıyor? Bu işte para var mı :) benimde aklımda çok güzel bir domain var. parça kontör gibi Telefon ile alakalı cihazlar (donanım,modeller,telefon yazılımı) dışında telefon sitesi iş yapar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim projem farklı bişey tutar mı tutmaz mı bilemedim biraz araştırıyorum. O yüzden şuan bilgi veremem. Ama şunu söyliyim sana farklı bir projeyle bu sektördede iyi işler yapabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
parça kontör domaini ile ne yapmayı bekliyorsun.PArça kontörden başka bir şeye yaramaz.