Sİtemin ana konusu indirme üzerine aklınıza ne gelirse, o tarz bir site açmak istedim ve bu yüzden içeriği fazla ele alan bir domaine sahibim. Bu da bütçeyi çok yoruyo.
75 tllik bir seo paketi çalışması yaptırdım ve 200 tl lik alexaları 100 k civarı sitelerden backlink+reklam aldım. Bu şekilde sitemi özgün yazılarla destekleyip hitimi artırmak istiyorum. Sizce hit 5k civarına ulaşır mı bu 1 sene içerisinde.??
75 tllik bir seo paketi çalışması yaptırdım ve 200 tl lik alexaları 100 k civarı sitelerden backlink+reklam aldım. Bu şekilde sitemi özgün yazılarla destekleyip hitimi artırmak istiyorum. Sizce hit 5k civarına ulaşır mı bu 1 sene içerisinde.??
Bu şekilde devam edersen en fazla 6 ayda söylediğin noktaya gelebilir.
Ayrıca kullanıcıları bağlamakta çok önemli. Şahsen bende bir bilgisayar teknik servis işletiyorum ve bu tür siteleri çok fazla kullanıyorum, aylık ortalama 200-250 GB indirme yapıyormuşum verilere göre. Şuan takip ettiğim 3 site var ve neredeyse günde en az bir kere ziyaret diyorum. Siteleri seçme nedenim ise bana kolaylık sağlaması, 10GB - 20GB bir dosyayı indirmek için 15-20 patla uğraştırmıyorlar beni genelde teklin olmadı en fazla 2 part halinde sunuluyor ve mega.co - yandisk - cloud.ru linkleri kullanmaları en büyük avantajları. Demem o ki kullanıcının seni seçmesi için nedenler üret. Ben bir şey aradığımda site site dolaşmak yerine direk o siteye gidiyor ve orada arıyor isem o site beni kendisine bağlamış demektir.