Ben bloglarımda bir imkansızı başarmışım öyleyse sana göre, tebrikler bana :D
Çoğu kişinin yaptığı bir şeyi hele ki Google'ın bu böyle yapılır diye anlattığı birşeyi inkar ediyorsun, pek artık.
Arkadaşım bilmediğin konuda halen dik kafalılık yapıyorsun. Kaç tane bloğun olduğu önemli değil, bir şeyi bilmek, o konu hakkında kesin bilgi sahibi olmak farklı birşeydir. Bilmiyorsan öğren öğrenmek bu hayattaki en güzel şeydir.
Çoğu kişinin yaptığı bir şeyi hele ki Google'ın bu böyle yapılır diye anlattığı birşeyi inkar ediyorsun, pek artık.
Arkadaşım bilmediğin konuda halen dik kafalılık yapıyorsun. Kaç tane bloğun olduğu önemli değil, bir şeyi bilmek, o konu hakkında kesin bilgi sahibi olmak farklı birşeydir. Bilmiyorsan öğren öğrenmek bu hayattaki en güzel şeydir.
Kardes bence sen anlamiyosun. Blogger a ozel domain yonlendirince zaten o ipler kullaniliyor. Bi tek sen uyanik degilsin herkes google dan bakip yapiyor. Ama gel gor ki www olmadan yinede olmuyor. Kaldi ki 2-3 yillik yabanci bloglarda bile bu boyle. Sen bilmis bilmis konusmaya devam et. Ben yasadigim icin konusuyorum dik kafalilik etmiyorum. :)