-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben herhangi birşey yapmadım index aldı kendisi ve hemen hemen tüm sayfalar ortalama günde 300-500 arası geliyor. Bing , yahoo ve diğer arama motorlarındanda geliyor 100-200
1 kişi bu mesajı beğendi.
hdfilmx.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sevgili arkadaşlar , çok bilgili biri değilim ama bildiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Yeni bir site actınız önceliğiniz site ne ile alakalı örnegin oyun, sitenizi önce arama motorlarına kaydetmeyin, ilk başta aranmalarda sizleri bulacak kelimeleri secin ne dedik örnek oyun , oyun yazısını sitenizin heryerinde yayınlayın anahtar kelimeler gb gb yerlerde ve makaleler yeni yazılar yani kısacası her yazınızda başlıkta ve yanızınıda mutlaka oyun kelimesi gecsin , bunları yaptıktan sonra sitenizi tüm arama motorlarına kaydettirin , ardından beklemeyin , sitenizle alakalı sosyal paylaşım sayfaları kurun onlardada sitenizin linklerini paylaşın ve paylaştırmaya zorlayın , yine bitmedi sitenizi üçretsiz forumlarda tanıtın linklerini paylaşın elinizden geldiğince sitenizi heryerde her ortamda sürekli paylaşın paylaştırın, tabi bunları yaparken sitenizde sorun olmadıgını varsayıyorum yani herşeyi seoya uyumlu diye sayıyoruz, bu dediklerimi yaptıgınız an tüm arama motorları sitenizi indexler bu indexleme işlemi sitenizi actıktan 15 gün sonra %99 gercekleşir , ama siz sadece sitenizi acıpta başka yerlerde sitenizi tanıtmaz sitenizin indexlenmesini beklerseniz 6 ay sonra indexlenir , unutmayın internette her yerde her sayfada sosyal paylaşımlarda aklınıza ne geliyosa heryerde sitenizi paylasın , yandexi de kenara atmayın yandex googleden bir veriyi yani yazıyı daha cabuk indexliyen arama motorudur , örnegin yeni bir yazı yazdınız google bologger de , ilk yandex indexler , bol bol bloglar acın ve sitenizi oralara yazın sitenizi kendiniz tanıtın , bu yazdıklarımı yapıpda 1 hafta içinde arama motorlarında indexlenmemek mümkün değillll hoşcakalın
1 kişi bu mesajı beğendi.