İlginç bir durum. Sonucu yazabilir misiniz? Merak ettim.
Sonucu merak ediyoruz
Gelen yanıt şu şekilde:
Merhaba,
Kontrol edildiğinde hesabınız üzerinde belirtmiş olduğunuz şekilde bir veritabanına rastlanılmamıştır. İşlem kayıtlarınız kontrol edilmiş ancak bu isimde bir veritabanının daha önce hesabınızda hiç oluşturulmadığı gözlenmiştir.
Aşağıdaki adımları takip ederek dilerseniz siz de işlem kayıtlarınızı kontrol edebilirsiniz.
e-destek.com > Hesap Ayarları > İşlem Kayıtlarım
İyi Çalışmalar
Büyük ihtimal sunucularında bir sorun oluştu, o yüzden kalitelerinden ödün vermemek adına böyle bir yalan uyduruyorlar.
Çünkü adım gibi eminim, kendi veritabanımın yanında bir de test_rj adlı bir veritabanı vardı ve bu IHS ******* sunucularında barınan romeojuliet.com.tr sitesinin veritabanıydı, tüm tablolarını kontrol ettim. Ardından bunları sildiğimde romeojuliet.com.tr sitesine girildiğinde, sitede WordPress kurulum ekranı çıkıyordu. Oradan yeniden kurulduğunda yine tablolar kendi veritabanımın yanındaki test_rj veritabanında çıkıyordu.
Hatta bu konumu gören kendini akıllı sanan bir ergen de, ben yabancı veritabanını sildikten sonra romeojuliet.com.tr'ye girip sürekli "adfgsdasf" gibi bilgiler doldurarak siteyi yeniden kuruyordu.