Mehmet Ali ATLI adlı üyeden alıntı

Şüphelendiğiniz konu tam olarak nedir. Denemek size şüphe veriyorsa denememeniz doğrusu arkadaşlar. Kimse kimseye zorla bişey yaptırmıyor. Arzu edenler zaten sorgusuz sualsiz üye olup, önce mail aktivasyonu ardından adres ve kimlik bildirimi yapıyor. ( Bunu yabancı bir çok site yapıyor.) Paypal'a nasıl güveniyorsunuz aynı işlemleri almadan sisteminizi tam onaylı yapmıyor veya bir limite takıldığınızda kimlik bilgisi istiyor. Arasındaki fark nedir. Birisi sadece transferler için kullandığınız sistem. Bunda ise 90 gün sonunda kazancınızın tamamını çekebilir veya belli bir miktarını içeride bırakabilirsiniz. Denemek size kimliğinizi kaybettirir. Kimliğinizi kaybederseniz gidip emniyete çantanızın çalındığını söylersiniz ve bir tutanak çıkarırlar. Tutanakla gidersiniz bir kimlik çıkartırsınız ve SERİ NO da değişmiş olur. Böyle sorunlara takılmayın. Denemek isteyen varsa sisteme üye olup skype ile bana ulaşsın. Detayları ve nasıl kullanabileceğini aktarayım. Kullanmak veya kullanmamak sizlerin elinde.

Küçük bir not daha kullanan veya ödeme alan varmı evet var. Benim üst referansımın 2 adet arkadaşı bu sisteme 90 günden daha fazladır üye ve kendileri her gün ödeme alıyorlar. Bu güne kadar sorun çıkmadı. İnşallah çıkmayacakta.

90 GÜN BEKLEYİP BELKİ SİZLERDE BENİM DE KAZANDIĞIMI GÖRÜRSENİZ ÜYE OLABİLİRSİNİZ. PARA KAZANMAK İÇİN KİMLİĞİNİZİ VERİYORSUNUZ. BU TÜRKİYE'DE DE bu şekilde işliyor. Para kazanmak istiyorsanız kimliğinizi işe başvurduğunuz yere veriyorsunuz...


Hocam ödeme aldınız mı ?