gokenim adlı üyeden alıntı

Ama onların üye olmalarını beklemek gerekecek o şekilde. Reklam maili gönderdikten sonra dediğiniz şey olabilir ama.

Ek Olarak: Bu arada gmailden mail attığım zaman hata mesajı geliyor bana başarısız oldu diye neden olabilir?

Hocam onlar üye olursa spam tehlikesi olmaz; ama şöyle bir yol izleyebilirsiniz: Elinizde bir miktar e-posta adresi var diyelim. Tek tek, elle o adresleri girebilirsiniz. Sonra onlara onay e-postası gider. Bakarlar ve eğer istiyorlarsa aktif ederler, istemezlerse hiç dokunmadan siler ya da ret ederler. Zaten sitenizle/forumunuzla/blogunuzla ilgisi olanlar emin olun eğer iyi bir yere yerleştirirseniz kendi rızalarıyla yavaş yavaş üye olmaya başlayacaklardır.

Asla yapmadığım bir şey, ama şimdi yaptım. İmzanızdaki siteye girip oradaki e-posta adresini kendiminkine ekledim. Şimdi onu kabul veya ret etmek sizin elinizde... :D

Aşağıdaki gibi, e-posta sahiplerinin aktif edip etmediklerini görebilir ve dilerseniz üyelikten de çıkartabilirsiniz. İnanın en sağlıklı sistemlerden biri budur diye düşünüyorum...