lostyazilim

Yeni Hosting Yeni Sorunlar!!

24 Mesajlar 4.102 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Turhost geçin. Cpu sorunu yaşarsanızda portal hosting alın 3 aylık paketleri var ama %100 cpu izni var. Natrodan sonra oraya geçtim inanın aradaki fark tam 35 sn. :D

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
reklam

Morfran Morfran Hi again. Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım, Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)
"sunucularım avrupa standartında"...

Müşteriyle muhatap olan firma CEO'su sunucularının avrupa standartında olduğunu söylüyor ironik. Avrupa standartında sunucum olsa müşterilerle uğraşacak adam çalıştırırdım :)
colic

kişi bu mesajı beğendi.

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Aynen böyle devam etsinler. Yakında Türkiye'den hosting alacak adam bırakmayacaklar. Onları ücret konusunda biraz sıkıştırırsanız, "bazı Türkler, diğer Türklerin kazanmasını istemiyor" diyerek küfür etmeye başlarlar. Firmayı ifşa etmeniz, bu nedenle önemli. Eğer sunucuyu almanızın üzerinden 15 gün geçmediyse, ücret iadesi yapmak zorundadırlar.

Adına satıcı demek zorunda kaldığımız bu kişi veya kişilere, şu mesajımdaki içeriği örnek olarak gösterip, soluğu önce tüketici hakem heyetinde ve yasal sürenin ardından savcılıkta alacağınızı belirtirseniz, iade alacağınızı düşünüyorum.

Geçmiş olsun. DigitalOceans, OVH veya Linode'ye geçerek, AKDNZ kullanıcı adlı arkadaşımızın http://wmaraci.com/forum/linux-sunucular/centos-7-panelsiz-nginx-mariadb-bind-server-kurulumu-virtual-host-yapilandirmasi-203988.html isimli konusunda açık bir şekilde yazdığı centos'u deneyin.
colic

kişi bu mesajı beğendi.

Durgun sular derin akar.

colic colic WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Kamu Çalışanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 20 / 15
  • Ticaret 12, (%100)
Arkadaşlar hizmeti 13 0cakta aldım yani henüz 7 gün bile geçmedi.

Son gelişmeler..

Aldığım Hosting paketinin yanında 1 adet hediye domain vardı, ayrıca 55 TL üzeri alınan hizmetlerde site taşıma hizmeti ücretsiz (30 dk. geçmeyen taşımalar..)

Firmaya en son, domainin fiyatını düşüp (sitelerinde domain fiyatı KDV Dahil 26,26TL) kalan ücreti iade etmeleri yönünde talepte bulundum. firmadan gelen cevap aşağıdadır. yorum sizin..

...... Bey merhaba,

........ olarak sorumluğumuz sunucuya erişim sağlanması ve Wordpress gibi php pluginlerinde çalışmasıdır.
Fakat malesef biz her müşterinin kulanacagı temayı tek tek kontrol ederek tasarımcınızın ne yaptığını denetleyemeyiz.
Hizmet politikamızda altını çizerek ............ tarafından geliştirilmeyen veya sunulmayan hiç bir script veya tema yüzünden geri iade söz konusu değildir.

Neticede sizin sorununuz temanız ile özel plugine ihtiyac duydugundan dolayıdır buda yanlış anlamayın ama tasarımınız ile bir sorundur ve tasarımcınızın el ile gidip
hata kodu yazdıgı bir WARN SYSTEM cevabı para iadesi icin yetersidir. Size saniyesinde WORDPRESS kurup yüzlerce temayı aktif hale getirebiliriz fakat açığı olan
bir tema için .......... geri iade yapamaz.

........ tarafından taşıma işleminizde ücretsiz gerçekleşmiştir. Fakat iade konusunda ısrar ediyorsanız taşıma ücretide 50 TL olarak hesaplanır + Domain ücretiniz 30,14 TL = Toplam 80,14 TL

Sizin ödemiş oldugunuz miktar 92,60 TL geriye kalan 12,46 TL bunu isterseniz size iade yapalım.

Muhasebe Departmanı
H.... K....

wmaraci
wmaraci

ismeterol ismeterol Internet Works Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Freelance / Internet Works
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** E**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 36, (%97)

colic adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar hizmeti 13 0cakta aldım yani henüz 7 gün bile geçmedi.

Son gelişmeler..

Aldığım Hosting paketinin yanında 1 adet hediye domain vardı, ayrıca 55 TL üzeri alınan hizmetlerde site taşıma hizmeti ücretsiz (30 dk. geçmeyen taşımalar..)

Firmaya en son, domainin fiyatını düşüp (sitelerinde domain fiyatı KDV Dahil 26,26TL) kalan ücreti iade etmeleri yönünde talepte bulundum. firmadan gelen cevap aşağıdadır. yorum sizin..

Böyle bir hizmet anlayışı olamaz ! Hangi firma taşıma ücretine 50 TL alıyor ? Müşteriye resmen keklik gözüyle bakıyor bunlar. Sizden ricam bu hosting firmasını burada belirtin ki birçok kişi bilinçlensin.

Exor Exor WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web&Grafik Tasarım
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 169
  • Beğeniler 16 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Bence de yazmanız gerekli. Benim hosting firmam ile sürem dolmak üzere ve başka bir yere geçmeyi planlıyorum. Firmayı bilsem ona göre dikkat ederdim. Benim gibi bir çok kişi de bilgilenebilir.

cLoneX cLoneX profesyonel amele Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Finans
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 273
  • Beğeniler 34 / 54
  • Ticaret 0, (%0)
TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN

Kanun No. 6502

Mesafeli sözleşmeler

MADDE 48 – (1) Mesafeli sözleşme, satıcı veya sağlayıcı ile tüketicinin eş zamanlı fiziksel varlığı olmaksızın, mal veya hizmetlerin uzaktan pazarlanmasına yönelik olarak oluşturulmuş bir sistem çerçevesinde, taraflar arasında sözleşmenin kurulduğu ana kadar ve kurulduğu an da dâhil olmak üzere uzaktan iletişim araçlarının kullanılması suretiyle kurulan sözleşmelerdir.

(2) Tüketici, mesafeli sözleşmeyi ya da buna karşılık gelen herhangi bir teklifi kabul etmeden önce ayrıntıları yönetmelikte belirlenen hususlarda ve siparişi onaylandığı takdirde ödeme yükümlülüğü altına gireceği konusunda açık ve anlaşılır şekilde satıcı veya sağlayıcı tarafından bilgilendirilir. Tüketicinin bilgilendirildiğine ilişkin ispat yükü satıcı veya sağlayıcıya aittir.

(3) Satıcı veya sağlayıcı, tüketicinin siparişinin kendisine ulaştığı andan itibaren taahhüt edilen süre içinde edimini yerine getirir. Mal satışlarında bu süre her hâlükârda otuz günü geçemez. Satıcı veya sağlayıcının bu süre içinde edimini yerine getirmemesi durumunda tüketici sözleşmeyi feshedebilir.

(4) Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, cayma hakkı konusunda tüketicinin bilgilendirildiğini ispat etmekle yükümlüdür. Tüketici, cayma hakkı konusunda gerektiği şekilde bilgilendirilmezse, cayma hakkını kullanmak için on dört günlük süreyle bağlı değildir. Her hâlükârda bu süre cayma süresinin bittiği tarihten itibaren bir yıl sonra sona erer. Tüketici, cayma hakkı süresi içinde malın mutat kullanımı sebebiyle meydana gelen değişiklik ve bozulmalardan sorumlu değildir.

(5) Oluşturdukları sistem çerçevesinde, uzaktan iletişim araçlarını kullanmak veya kullandırmak suretiyle satıcı veya sağlayıcı adına mesafeli sözleşme kurulmasına aracılık edenler, bu maddede yer alan hususlardan dolayı satıcı veya sağlayıcı ile yapılan işlemlere ilişkin kayıtları tutmak ve istenilmesi hâlinde bu bilgileri ilgili kurum, kuruluş ve tüketicilere vermekle yükümlüdür. Ancak bu fıkra kapsamında aracılık edenler, satıcı veya sağlayıcı ile yaptıkları sözleşmeye aykırı fiillerinden dolayı sorumludur.

(6) Mesafeli sözleşmelerde, kapsam dışı sözleşmeler, tüketici ile satıcı ve sağlayıcının hak ve yükümlülükleri, cayma hakkı, bilgilendirme yükümlülüğü, teslimat ile diğer uygulama usul ve esasları yönetmelikle belirlenir.

Kanun metninin devamı: http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

Bilgiye ulaşmanın en sade yolu...

• Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Kamu Çalışanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 20 / 15
  • Ticaret 12, (%100)
Arkadaşlar firmanın ismi Wop Group.. Yaşadıklarımı aynen aktardım.. Karar sizin..

TheAnalyzer TheAnalyzer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 1305
  • Beğeniler 134 / 415
  • Ticaret 5, (%100)

colic adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar firmanın ismi Wop Group.. Yaşadıklarımı aynen aktardım.. Karar sizin..

Çok aradın mı böyle firmayı? :) Alastyr kullanıyorum ve gayet iyi stabil çalışyıor her şekilde destek veriyor. Tavsiyem: alastyr'dir.

• Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Kamu Çalışanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 20 / 15
  • Ticaret 12, (%100)

The Analyzer adlı üyeden alıntı

Çok aradın mı böyle firmayı? :) Alastyr kullanıyorum ve gayet iyi stabil çalışyıor her şekilde destek veriyor. Tavsiyem: alastyr'dir.

baya aradım.. :)
cpu aşımı konusunda sıkıntı yaşayınca sınırsız cpu söylemlerine kandım..

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al