-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Turhost geçin. Cpu sorunu yaşarsanızda portal hosting alın 3 aylık paketleri var ama %100 cpu izni var. Natrodan sonra oraya geçtim inanın aradaki fark tam 35 sn. :D
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
"sunucularım avrupa standartında"...
Müşteriyle muhatap olan firma CEO'su sunucularının avrupa standartında olduğunu söylüyor ironik. Avrupa standartında sunucum olsa müşterilerle uğraşacak adam çalıştırırdım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kamu Çalışanı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar hizmeti 13 0cakta aldım yani henüz 7 gün bile geçmedi.
Son gelişmeler..
Aldığım Hosting paketinin yanında 1 adet hediye domain vardı, ayrıca 55 TL üzeri alınan hizmetlerde site taşıma hizmeti ücretsiz (30 dk. geçmeyen taşımalar..)
Firmaya en son, domainin fiyatını düşüp (sitelerinde domain fiyatı KDV Dahil 26,26TL) kalan ücreti iade etmeleri yönünde talepte bulundum. firmadan gelen cevap aşağıdadır. yorum sizin..
...... Bey merhaba,
........ olarak sorumluğumuz sunucuya erişim sağlanması ve Wordpress gibi php pluginlerinde çalışmasıdır.
Fakat malesef biz her müşterinin kulanacagı temayı tek tek kontrol ederek tasarımcınızın ne yaptığını denetleyemeyiz.
Hizmet politikamızda altını çizerek ............ tarafından geliştirilmeyen veya sunulmayan hiç bir script veya tema yüzünden geri iade söz konusu değildir.
Neticede sizin sorununuz temanız ile özel plugine ihtiyac duydugundan dolayıdır buda yanlış anlamayın ama tasarımınız ile bir sorundur ve tasarımcınızın el ile gidip
hata kodu yazdıgı bir WARN SYSTEM cevabı para iadesi icin yetersidir. Size saniyesinde WORDPRESS kurup yüzlerce temayı aktif hale getirebiliriz fakat açığı olan
bir tema için .......... geri iade yapamaz.
........ tarafından taşıma işleminizde ücretsiz gerçekleşmiştir. Fakat iade konusunda ısrar ediyorsanız taşıma ücretide 50 TL olarak hesaplanır + Domain ücretiniz 30,14 TL = Toplam 80,14 TL
Sizin ödemiş oldugunuz miktar 92,60 TL geriye kalan 12,46 TL bunu isterseniz size iade yapalım.
Muhasebe Departmanı
H.... K....
Exor
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web&Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence de yazmanız gerekli. Benim hosting firmam ile sürem dolmak üzere ve başka bir yere geçmeyi planlıyorum. Firmayı bilsem ona göre dikkat ederdim. Benim gibi bir çok kişi de bilgilenebilir.
cLoneX
profesyonel amele
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Finans
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN
Kanun No. 6502
Mesafeli sözleşmeler
MADDE 48 – (1) Mesafeli sözleşme, satıcı veya sağlayıcı ile tüketicinin eş zamanlı fiziksel varlığı olmaksızın, mal veya hizmetlerin uzaktan pazarlanmasına yönelik olarak oluşturulmuş bir sistem çerçevesinde, taraflar arasında sözleşmenin kurulduğu ana kadar ve kurulduğu an da dâhil olmak üzere uzaktan iletişim araçlarının kullanılması suretiyle kurulan sözleşmelerdir.
(2) Tüketici, mesafeli sözleşmeyi ya da buna karşılık gelen herhangi bir teklifi kabul etmeden önce ayrıntıları yönetmelikte belirlenen hususlarda ve siparişi onaylandığı takdirde ödeme yükümlülüğü altına gireceği konusunda açık ve anlaşılır şekilde satıcı veya sağlayıcı tarafından bilgilendirilir. Tüketicinin bilgilendirildiğine ilişkin ispat yükü satıcı veya sağlayıcıya aittir.
(3) Satıcı veya sağlayıcı, tüketicinin siparişinin kendisine ulaştığı andan itibaren taahhüt edilen süre içinde edimini yerine getirir. Mal satışlarında bu süre her hâlükârda otuz günü geçemez. Satıcı veya sağlayıcının bu süre içinde edimini yerine getirmemesi durumunda tüketici sözleşmeyi feshedebilir.
(4) Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, cayma hakkı konusunda tüketicinin bilgilendirildiğini ispat etmekle yükümlüdür. Tüketici, cayma hakkı konusunda gerektiği şekilde bilgilendirilmezse, cayma hakkını kullanmak için on dört günlük süreyle bağlı değildir. Her hâlükârda bu süre cayma süresinin bittiği tarihten itibaren bir yıl sonra sona erer. Tüketici, cayma hakkı süresi içinde malın mutat kullanımı sebebiyle meydana gelen değişiklik ve bozulmalardan sorumlu değildir.
(5) Oluşturdukları sistem çerçevesinde, uzaktan iletişim araçlarını kullanmak veya kullandırmak suretiyle satıcı veya sağlayıcı adına mesafeli sözleşme kurulmasına aracılık edenler, bu maddede yer alan hususlardan dolayı satıcı veya sağlayıcı ile yapılan işlemlere ilişkin kayıtları tutmak ve istenilmesi hâlinde bu bilgileri ilgili kurum, kuruluş ve tüketicilere vermekle yükümlüdür. Ancak bu fıkra kapsamında aracılık edenler, satıcı veya sağlayıcı ile yaptıkları sözleşmeye aykırı fiillerinden dolayı sorumludur.
(6) Mesafeli sözleşmelerde, kapsam dışı sözleşmeler, tüketici ile satıcı ve sağlayıcının hak ve yükümlülükleri, cayma hakkı, bilgilendirme yükümlülüğü, teslimat ile diğer uygulama usul ve esasları yönetmelikle belirlenir.
Kanun metninin devamı:
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm
Bilgiye ulaşmanın en sade yolu...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kamu Çalışanı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar firmanın ismi Wop Group.. Yaşadıklarımı aynen aktardım.. Karar sizin..