lostyazilim
tr.link

Reklamstore de işin suyunu çıkardı

6 Mesajlar 1.162 Okunma
acebozum
tr.link

YazTurkiye YazTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** L**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 323 / 148
  • Ticaret 8, (%100)
Merhabalar aynı sorunu yaşayan varmı acaba ?

33.274 bin gösterim 0,23 TL ECPM 0,01 TL komik ötesi bir hal zaten sayımları doğru değil birde bu şekilde olması canımı sıktı farklı gösterime ücret veren alternatif önerileriniz var mı ? Adcash hariç.

tşk

wmaraci
reklam

hesapucreti hesapucreti İyilik kazandı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Profesyonel Kameraman
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)
Reklamstore çok iyidi,fakat sitemi banlayana kadar.. en son 3 ay once sitemi kabul etmediler. Fiyatlar iyice düşmüştü zaten. Bende yakınıyorum reklamstoreden..
Ben şimdilik reklam almıyorum taki adam akıllı bir reklam şirketi webmasterları düşünene kadar.

3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ

• Üyelik 19.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** L**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 323 / 148
  • Ticaret 8, (%100)

Samusya adlı üyeden alıntı

Reklamstore çok iyidi,fakat sitemi banlayana kadar.. en son 3 ay once sitemi kabul etmediler. Fiyatlar iyice düşmüştü zaten. Bende yakınıyorum reklamstoreden..
Ben şimdilik reklam almıyorum taki adam akıllı bir reklam şirketi webmasterları düşünene kadar.

Adcash ile aynı sayıda reklamstore reklamı var gösterim olarak adcash 90 bin sayarken reklamstorede sayı 30 binlerde ve verilen ücrette rezalet kesinlikle bir kaybınız yok kurtulduğunuz iyi olmuş hatta.

hesapucreti hesapucreti İyilik kazandı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Profesyonel Kameraman
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)
Hayırlısı hocam görüntüleme veya tıklama reklam alanları yüksek tutan firmaları önerirseniz çok memnun olurum bende

3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
wmaraci
wmaraci

sedatt71 sedatt71 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
bende sitemde kullanıyordum reklam store aynı sorunu bizde yaşadık hemen bıraktık. admatic firmasına getik tabi oda cok iyi deil ama idare eder.Bu sitenin dışında başka önerebileceğiniz reklam sitesi var mı

www.kamudannehaber.com

• Üyelik 19.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** L**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 323 / 148
  • Ticaret 8, (%100)

sedatt71 adlı üyeden alıntı

bende sitemde kullanıyordum reklam store aynı sorunu bizde yaşadık hemen bıraktık. admatic firmasına getik tabi oda cok iyi deil ama idare eder.Bu sitenin dışında başka önerebileceğiniz reklam sitesi var mı

www.kamudannehaber.com

Arkadaşlar adcash i öneriyorum halen kullanmaya devam ettiğim totalde yaklaşık 700-800 Euro gibi bir kazanç aldım oradan birde CPMfun vardı fakat alt limit 100$ olduğundan uğraşmak istemedim onda da şöyle birşey vardı paypal a ödeme yapmıyorlardı sanırım bilginiz olsun.

Başka arkadaşların firma önerisi var mı acaba ? bu arada Wordego ile ilgilide birşey eklemek isterim 800 TL lik kazancımı haksız gördü ve sistemden sildi 150 tl lik ödeme yaptı yasal **************lık söz konusu oldu yani para kazanıpta para vermemek için direnen çeşitli bahanelerle ban atan bir sistemdir bilginiz olsun.

tşk

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al