lostyazilim

Bkdizayn İçerik Yönetimi v2 - Ücretsiz Firma Sitesi Scripti

10 Mesajlar 1.537 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

bkdizayn bkdizayn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar, WM aracı sakinleri.

Bkdizayn olarak 2006 yılından beri web tabanlı yazılım projeleri geliştirmekteyiz.

Geliştirmekte ve satışını yapmakta olduğumuz açık kaynaklı "içerik yönetimi" projesi ile forumlar üzerinde versiyon 3'e kadar satış yaptık.
versiyon 2'nin uzun zamandır satışını yapmıyoruz.

Ayrıca içerik yönetimi v2 nin, alternatif forum sitelerindeki (bizim dışımızdaki) satış ilanlarının yaygınlaşması
gibi sebeplerle, 2010-2011 yıllarında geliştirmiş olduğumuz içerik yönetimi v2'nin ücretsiz dağıtımını yapma kararı aldık.

Sistemin özellikleri kısaca şöyle;

• içerisinde renk seçeneği panelden yönetebileceğiniz, 6 adet tema bulunur.

• .htaccess desteği ile seo linklere mevcuttur.

• galeri bulundurur.

• referans bulundurur.

• sitenizin title, keywords ve description gibi alanlarını panelinizden yönetebilirsiniz.

• iletişim bilgilerinizi yönetebilirsiniz.

• logo ekleyebilirsiniz.

• slayt alanını yönetebilirsiniz.

• kullanmaziseniz galeri ve referans alanlarını kapatabilirsiniz.

• duyuru ekleyebilirsiniz.

• sayfa ve alt sayfa ekleyebilirsiniz.

• footer alanını düzenleyebilirsiniz.

• içerik alanlarında ckeditor ve ckfinder ile resim ve içerik yükleyebilirsiniz.

download edeceğiniz dosya içerisinde bir adet beni oku.txt dosyası göreceksiniz. bu dosyadaki maddeleri uygulayarak kurulumunuzu tamamlayabilirsiniz.

destek ve teşekkür babında,
footer alanında eklemiş olduğumuz BkDizayn ibaresini kaldırmamanızı rica ederiz.

herkeze iyi çalışmalar dileriz.

dipnot: kurulum ve eklenti talepleriniz için, ücret talep edilebilir.

demo & download

--

Bkdizayn olarak ayrıca sizlere, az maliyet ile kalıcı çözümler üretebiliriz.
Projenizde bizimle çalışmak isterseniz,
info[at]bkdizayn.com mail adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

wmpazari.com | Türkiye'nin Webmaster Pazar Alanı. Script Al Sat, Tema Al Sat Merkezi
wmaraci
reklam

Bard Bard WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Reklamcılık
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** O**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 43 / 24
  • Ticaret 2, (%100)
yalnız logonuz özgün değil hazır bir psd :D yakıştıramadım

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
wmpazari.com size mi ait acaba?

• Üyelik 20.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

digi dükkan adlı üyeden alıntı

wmpazari.com size mi ait acaba?

evet bize ait hocam.

wmpazari.com | Türkiye'nin Webmaster Pazar Alanı. Script Al Sat, Tema Al Sat Merkezi
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
Projelerinizde başarılar dilerim ama;

Bir web sitesinden esinlenerek, yeni bir proje çıkartmak tamam da, bu kadar da kopyacılık olmaz, resmen birebir taklit. Bu tarz yerlerden alışveriş yaparak emek hırsızlığına ortak olmamak lazım. wmpazari.com için konuşuyorum. (themeforest.net > wmpazari.com)
brown

kişi bu mesajı beğendi.

TeamScriptim TeamScriptim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 90 / 202
  • Ticaret 11, (%100)
Sitenizden dosya indirirken Antivirüs programım script dosyaları için tehlike uyarısı verdi hocam bilginize. Bu arada AVG kullanıyorum.

Mustafa Kemal ATATÜRK!

• Üyelik 20.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

TeamScriptim adlı üyeden alıntı

Sitenizden dosya indirirken Antivirüs programım script dosyaları için tehlike uyarısı verdi hocam bilginize. Bu arada AVG kullanıyorum.

acaba hangi dosya için aldınız bu uyarıyı bende kontrol edeyim.

Ek Olarak:

Bir web sitesinden esinlenerek, yeni bir proje çıkartmak tamam da, bu kadar da kopyacılık olmaz, resmen birebir taklit. Bu tarz yerlerden alışveriş yaparak emek hırsızlığına ortak olmamak lazım. wmpazari.com için konuşuyorum. (themeforest.net > wmpazari.com)

teşekkürler,

zaten dolaştığınız konuları inceleyerek, beleşçi zihniyete sahip olduğunuz ortada. bu tarz emeğin karşılığını ödüllendiren, projeler sizler için değil.

buraya yazılabilecek bir sürü düşünce ve yorum var ama kısa kesmek istiyorum.

themeforest bu konuda neredeyse tekel sayılacak bir proje, bu tarz projelerin, yeni projeler ortaya çıkmasında faydaları oluyor muhakkak.

örnek vermek gerekirse, themeforest, codecanyon sitelerine proje yüklemek ve kabul ettirmek, deveye hendek atlatmak kadar zor. Biz yüklemeyi becerdik :)

aynı wmaraci.com ***.net bağlantısı gibi, ***.net'i tekel olarak düşünürseniz, davetiyeli üyelik sistemi vs, bu gibi problemler dolayısı ile wmaracı gibi kaliteli olabilecek bir webmaster forum sitesi ortaya çıkabiliyor. bu tamamen sizin(dar) bakış açınız ile alakalı. :)

iyi çalışmalar.

TeamScriptim TeamScriptim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 90 / 202
  • Ticaret 11, (%100)

bkdizayn adlı üyeden alıntı

Ek Olarak:

teşekkürler,

zaten dolaştığınız konuları inceleyerek, beleşçi zihniyete sahip olduğunuz ortada. bu tarz emeğin karşılığını ödüllendiren, projeler sizler için değil.

themeforest bu konuda neredeyse tekel sayılacak bir proje, bu tarz projelerin, yeni projeler ortaya çıkmasında faydaları oluyor muhakkak.

örnek vermek gerekirse, themeforest, codecanyon sitelerine proje yüklemek ve kabul ettirmek, deveye hendek atlatmak kadar zor. Biz yüklemeyi becerdik :)

aynı wmaraci.com ***.net bağlantısı gibi, ***.net'i tekel olarak düşünürseniz, davetiyeli üyelik sistemi vs, bu gibi problemler dolayısı ile wmaracı gibi kaliteli olabilecek bir webmaster forum sitesi ortaya çıkabiliyor. bu tamamen sizin(dar) bakış açınız ile alakalı. :)

iyi çalışmalar.

Direk indirirken hata verdi.

Mustafa Kemal ATATÜRK!

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
Sizin gibi emek hırsızı değilim, ilk olarak bunu tekrarlamak isterim. Ayrıca hangi post'larıma dayanarak beleşçi olduğumu düşündünüz, bunu da çok merak ediyorum. Ben bir çok oyunu ve programı bile lisansını satın alarak kullanırım. Keyfi amaçlarım doğrultusunda bile, envato ve benzeri yerlerden birşeyler satın alıyorum. Sadece envato 'da olanları kısaca paylaşmış olayım.

Ek Olarak:

teşekkürler,

iyi çalışmalar.

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

Ek Olarak:

teşekkürler,

iyi çalışmalar.

Bahsettiğiniz kadar zor bir şey değil. Ben arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Yaptığınız şey Envato'nun eski sürümünün bire bir kopyası. Burada en büyük emek hırsızı kim tartışılır.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al