Sizin gibi emek hırsızı değilim, ilk olarak bunu tekrarlamak isterim. Ayrıca hangi post'larıma dayanarak beleşçi olduğumu düşündünüz, bunu da çok merak ediyorum. Ben bir çok oyunu ve programı bile lisansını satın alarak kullanırım. Keyfi amaçlarım doğrultusunda bile, envato ve benzeri yerlerden birşeyler satın alıyorum. Sadece envato 'da olanları kısaca paylaşmış olayım.

bkdizayn adlı üyeden alıntı

acaba hangi dosya için aldınız bu uyarıyı bende kontrol edeyim.

Ek Olarak:

teşekkürler,

zaten dolaştığınız konuları inceleyerek, beleşçi zihniyete sahip olduğunuz ortada. bu tarz emeğin karşılığını ödüllendiren, projeler sizler için değil.

buraya yazılabilecek bir sürü düşünce ve yorum var ama kısa kesmek istiyorum.

themeforest bu konuda neredeyse tekel sayılacak bir proje, bu tarz projelerin, yeni projeler ortaya çıkmasında faydaları oluyor muhakkak.

örnek vermek gerekirse, themeforest, codecanyon sitelerine proje yüklemek ve kabul ettirmek, deveye hendek atlatmak kadar zor. Biz yüklemeyi becerdik :)

aynı wmaraci.com ***.net bağlantısı gibi, ***.net'i tekel olarak düşünürseniz, davetiyeli üyelik sistemi vs, bu gibi problemler dolayısı ile wmaracı gibi kaliteli olabilecek bir webmaster forum sitesi ortaya çıkabiliyor. bu tamamen sizin(dar) bakış açınız ile alakalı. :)

iyi çalışmalar.