lostyazilim
tr.link

Seoda Nelerim Eksik Tavsiyeleriniz

18 Mesajlar 2.113 Okunma
lstbozum
tr.link

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)

msdselim adlı üyeden alıntı

kendi çekmediğim videoyu paylaşmam olurmu peki hatta yayınladığım tariflerin altına da eklesem

fevkalade olur özgün içerik + özgün video = yükseliş. eğer kendin çekeceksen tavsiyem samimi bir dil ile çek ben şahsen öyle severim

wmaraci
reklam

msdselim msdselim tryemek.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

elegan adlı üyeden alıntı

fevkalade olur özgün içerik + özgün video = yükseliş. eğer kendin çekeceksen tavsiyem samimi bir dil ile çek ben şahsen öyle severim

şuan video çekecek imkanım yok ama başkasının videosunu yayınlasam saçma mı olur

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
bana kalırsa özgünlüğü bozar o yani %50 özgün olmuş olur yazı. ama sosyal medyada paylaşılabilir.(ilginç ve pratil olanları)
msdselim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

elegan adlı üyeden alıntı

bana kalırsa özgünlüğü bozar o yani %50 özgün olmuş olur yazı. ama sosyal medyada paylaşılabilir.(ilginç ve pratil olanları)

Teşekkürler
Diger arkadaslarinda yorumlarini bekliyorum

wmaraci
wmaraci

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
1 adet blopspot
1 adet face sayfada paylaşım
1 adet face kişi paylaşım
1 adet tumblr paylaşım
1 adet google+ paylaşım
1 adet wp paylaşım(site pr4)
1 adet twitter paylaşım(3k takipci)
1 adet LinkedIn paylaşım
1 adet Path paylaşım

Şu listede sürekli aynı siteyi destekleyen paylaşımlar yapıyorsanız ki yapıyorsunuz bence işe yaramaz. Önemli olan farklı hesaplar açıp yada arkadaşlarınızın hesaplarından paylaşımlar yapabilmek. (kişisel fikrim tabi)

Ayrıca sitenizi inceledim. Resimlerin üzerine fligran kullanabilirsiniz. Böyle amatörce oluyor.

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

RadiKaL adlı üyeden alıntı

1 adet blopspot
1 adet face sayfada paylaşım
1 adet face kişi paylaşım
1 adet tumblr paylaşım
1 adet google+ paylaşım
1 adet wp paylaşım(site pr4)
1 adet twitter paylaşım(3k takipci)
1 adet LinkedIn paylaşım
1 adet Path paylaşım

Şu listede sürekli aynı siteyi destekleyen paylaşımlar yapıyorsanız ki yapıyorsunuz bence işe yaramaz. Önemli olan farklı hesaplar açıp yada arkadaşlarınızın hesaplarından paylaşımlar yapabilmek. (kişisel fikrim tabi)

Ayrıca sitenizi inceledim. Resimlerin üzerine fligran kullanabilirsiniz. Böyle amatörce oluyor.

Tesekkurler paravan sitelere kopya icerik gireyimmi peki

donmezhasan donmezhasan Has Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Web Tasarım ve Seo
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 183 / 66
  • Ticaret 14, (%100)
Yemek tarifi sitelerinde görseller çok önemlidir. Bir yemeğin yapım aşamasından servis aşamasına kadar en az 4 adet kaliteli resim eklersen siteye girenlerin çok beğenisini alacaktır. Dolayısıyla sayfada kalma süreleri ve siteyi tekrar ziyaret etme olasılıkları artacaktır.
Sitelerde geçirilen zaman çok önemlidir. Kullanıcı sitede az zamanda çok bilgi edinmek ister. Bunu da en kolay resimlerle sağlayabilirsiniz.
Resim eklerken de sayfa başlığı irmik helvası ise resim ismi ve açıklaması : irmik-helvasi1.jpg, ..2.jpg , irmik-helvasi-tarifi.jpg gibi veya bunlara benzer isimler vererek sitene eklemelisin. Hd kalitesinde olması yerine göre makro bir çekim ile eklenen resimler mükemmel bir görsel olacaktır. Ne kadar çok emek = o kadar çok yemek :)
Başarılar...

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

donmezhasan adlı üyeden alıntı

Yemek tarifi sitelerinde görseller çok önemlidir. Bir yemeğin yapım aşamasından servis aşamasına kadar en az 4 adet kaliteli resim eklersen siteye girenlerin çok beğenisini alacaktır. Dolayısıyla sayfada kalma süreleri ve siteyi tekrar ziyaret etme olasılıkları artacaktır.
Sitelerde geçirilen zaman çok önemlidir. Kullanıcı sitede az zamanda çok bilgi edinmek ister. Bunu da en kolay resimlerle sağlayabilirsiniz.
Resim eklerken de sayfa başlığı irmik helvası ise resim ismi ve açıklaması : irmik-helvasi1.jpg, ..2.jpg , irmik-helvasi-tarifi.jpg gibi veya bunlara benzer isimler vererek sitene eklemelisin. Hd kalitesinde olması yerine göre makro bir çekim ile eklenen resimler mükemmel bir görsel olacaktır. Ne kadar çok emek = o kadar çok yemek :)
Başarılar...

Kesinlikle haklisiniz ama ogrenci oldugumdan vaktim cok az sinavlar fln. O yuzden gorselde biraz zayifim
Amacim siteyi yaza hazirlamak yazin vaktim bol olacak dediginiz gibi 4 5 foto hatta gundr 4 5 de icerik dusunuyorum
Degerli yorumun icin tesrkkurlef

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al