-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhabalar bi domain çok hoşuma gitmişti 3 ay önce aldım aldığım sıralarda açtım ve 3-5 içerik girmiştim onunla anında index alıyor ve sıralamaya girip 3-5 içerik 100 e yakın hit çekiyordu ama işlerimden dolayı 2.5 ay fln ilgilenemedim daha sonra bi hata sonucu veritabanını sildim ve 1 haftadır adam akıllı başladım tamamen özgün içerikler giriyorum film-dizi izleme sitesi ama index almada sıkıntı yaşıyorum 60 içeriğim oldu ama 1 haftadır daha 10 tanesi zor indexlendi.
bu konuda ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekür ediyorum
Film Sitesinden Link Satışı Pm İle Ulaşınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhabalar bi domain çok hoşuma gitmişti 3 ay önce aldım aldığım sıralarda açtım ve 3-5 içerik girmiştim onunla anında index alıyor ve sıralamaya girip 3-5 içerik 100 e yakın hit çekiyordu ama işlerimden dolayı 2.5 ay fln ilgilenemedim daha sonra bi hata sonucu veritabanını sildim ve 1 haftadır adam akıllı başladım tamamen özgün içerikler giriyorum film-dizi izleme sitesi ama index almada sıkıntı yaşıyorum 60 içeriğim oldu ama 1 haftadır daha 10 tanesi zor indexlendi.
bu konuda ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekür ediyorum
Ek Olarak: 73 içerik ve indexlenen içerik sayısı sadece 10 :/
43699
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arama Motorları'na kayıt yaptınız mı? Hani olurda veritabanı silinince belki yeniden eklemeniz ya da Arama Motorları sitenize erişemiyor olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
yok öyle bir sorun değil içeriklerin bir kaçı eklendi ana indexde sıralamaya girdi ilk 500de 202 ci ama içerikler indexlenmiyor bi türlü günlük 10-15 içerik ekliyom günde 1 tane zor indexleniyor
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba;
Detaylı bilgi verebilmek adına pm yolladım değerli hocam.
Saygılarımla