-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben lise 4 öğrencisiyim bilişim teknolojileri bölümü okuyorum. Allah izin verirse seneye yazılım mühendisliğine gidicem ve şimdiden ben android oyun sektörüne girmek istiyorum bana yardımcı olabilecek kimse varmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benden sana tavsiye önce dersleri hallet kazan sonra uğraşırsın
İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir şeyler hakkında bilgin varsa hevesliysen o tabanı her halükarda oluşturursun. Ama o gireceğin sınav hayatının dönüm noktası olacak. Türkiye de yaşıyoruz ve ortada bir gerçek var, şuan da yapay zeka denen olayı bile tam olarak çözüp milletin önüne koysan diploman var mı diye sorarlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WebKansiper adlı üyeden alıntı
şimdi hocam diploma her türlü alabilirim. (M.T.O.K.) sayesinde ama şunuda diyorum üniversiteler biteren birinin iş bulma imkanı çok azsa bende diploma olsa ne değiştircek bilgi olsa yeter diye düşünüyorum
bilgi ve diploma ikisi bir arada :) o zaman işsiz kalmazsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Hocam neye göre yazılım mühendisliğine karar verdiniz? Eğer yazılım öğrenmeyi planlıyorsanız bölüme gittiğinizde çok şaşırırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bu işe liseden önce 8. sınıfın sonunda başlamıştım. Bu sayede bende senin gibi Bilgisayar bölümünde okudum. Şimdi bir vakıf üniversitesinde burslu olarak bilgisayar programcılığı bölümünde okuyorum. @Fırtına1453 = senin yorumunu şöyle düzeltmek isterim; derslerini ve sınavlarını kısacası çalışmalarını aksatmadan bu işleri yapman lazım. Her şeyini koyarsan gerçekten ortada kalırsın.
Hayatımda hiç Android programı yazmadım ama bende bu işlere sadece öğrenmek için girmeyi düşünüyorum. Biraz araştırma yapmıştım ve edindiğim bilgiler şöyle :
-Google Play, App Store'a göre daha fazla çöp uygulamaya sahip.
-Google Play'de App Store'dan daha fazla uygulama var.
-Bu işte başarılı olursan iyi para var.
-Bu işte başarılı olmak hiçte kolay değil.(Üstteki madde sevindirmişti halbuki)
-İnternette araştırma yapıp videolu dersler izleyerek bu işe başlayabilirsin.
-İnternetten ucuza bu konu hakkında kitaplar satın alabilirsin.(Bkz : Kitap Yurdu)
-Kitaplar senin işine çok yarayacak.
Şöyle yapılır, böyle yapılır diyemedim ama bildiklerimi yazmak istedim. Hayat sınavında (YGS&LYS) başarılar, inşallah istediğin üniversitede istediğin bölümü kazanabilir, istediğin hayallerini başarıyla gerçekleştirebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.