Merhaba arkadaşlar,konuya direkt başlamak istiyorum :) ben 12.11.2011 tarihinde bilgisayarımı açtığımda herşey normaldi windows yüklendi hoşgeldiniz yazısı falan geldi o yazı geldikten sonra ekran sim siyahtı sadece mouse gözüküyordu ben bilgisayarın çöktüğünü sanıyordum ve doğru sezmişim :) evet bilgisayarım çökmüş :(
Ne yapacağımı bilemiyodum öyle saf saf takılıyodum babamın bilgisayarında :D neyse babamın bilgisayarında hiçbişey yoktu dolayısıyla :D bende hemen ertesi gün bilgisayarı bilgisayarcıya götürdüm :) ertesi gün alırsın dedi ertesi gün oldu gittim sorunu çözdüm fakat bikaç şey daha yapmam gerek dedi yarına geldedi yarınsa bugün (14.12.2011) :) gittim aldım bilgisayarımı :)
Bilgisayar’a format atmışlar çok sevindim,çünkü bilgisayarda o kadar az alan kalmıştı ki forman sayesinde o fazlalıklarda gitmiş :) ve bilgisayarcı tüm dosyaları “D:” klasörüne kaydetmiş (gerekli olanları) bende onları “C:” ye kaydettim ve bilgisayar ne kasıyor ne de sorun çıkarıyor :) Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar iyi günler/akşamlar :)
kaynak:http://aktifblogum.com/2011/12/sonunda-bilgisayarima-kavustum/