-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba arkadaşlar yeni arayüz çalışmam için yorumlarınızı rica ediyorum.
Eğer sen bir melodi olsaydın,...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
İsminiz Soyisminiz ve E-Posta adresiniz yazan input bölümlerini aşağıdaki yorum kutusuna eşit birşekilde getirirseniz daha iyi olur bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı
İsminiz Soyisminiz ve E-Posta adresiniz yazan input bölümlerini aşağıdaki yorum kutusuna eşit birşekilde getirirseniz daha iyi olur bence.
Değişiklik yapılmıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
tasarım harika wp ye dökülse tadından yenmez
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Teşekkür ederim. Böyle bir girişim olursa şayet duruma göre belki satabilirim arayüzü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Tasarım genel olarak güzel olmuş. Fakat bazı olmayan bölümler var. Mesela kategorileri listelediğin bölümde kategoriler başlığının arkaplanındaki lila rengi gibi bir renk var. O renk hiç olmamış. Çünkü temanın başka yerinde o renkten başka hiç yok. Üstelik o rengin arkasına kırmızı sarı geçişli border uygulamanda hoş olmamış. Bir de anasayfa tasarımında arkaplanda duran üçgenler bence ortalığı çok karıştırmış gereksiz bir karışıklık katmış. Bunlar benim nacizane düşüncem. İyi çalışmalar :)
Ek olarak: Temanın çözünürlüğü kaç yapmayı düşünüyorsun. normalde yapılan tasarımlar 1024 çözünürlüğe göre yapılır. Senin tasarımın 1024 olacak gibi durmuyor. Eğer responsive olmayacaksa tasarım çözünürlük olarak sıkıntı yaşabilirsiniz.
www.mucahitguner.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
PrestijSolution adlı üyeden alıntı
Tasarım genel olarak güzel olmuş. Fakat bazı olmayan bölümler var. Mesela kategorileri listelediğin bölümde kategoriler başlığının arkaplanındaki lila rengi gibi bir renk var. O renk hiç olmamış. Çünkü temanın başka yerinde o renkten başka hiç yok. Üstelik o rengin arkasına kırmızı sarı geçişli border uygulamanda hoş olmamış. Bir de anasayfa tasarımında arkaplanda duran üçgenler bence ortalığı çok karıştırmış gereksiz bir karışıklık katmış. Bunlar benim nacizane düşüncem. İyi çalışmalar :)
Ek olarak: Temanın çözünürlüğü kaç yapmayı düşünüyorsun. normalde yapılan tasarımlar 1024 çözünürlüğe göre yapılır. Senin tasarımın 1024 olacak gibi durmuyor. Eğer responsive olmayacaksa tasarım çözünürlük olarak sıkıntı yaşabilirsiniz.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim,uyarılarınızı dikkate alacağım,tasarım boyutunu dikkate alarak çalışmadım dediğiniz doğru 1024 px olması gerekir. Öylesine karalama ile başlayan bir çalışma bu seviyeye geldiği için ölçü ile alakadar olamadım pek. :)