voipvip adlı üyeden alıntı

Ek Olarak: Yani Sende Bir Net Kullanıcısı Olarak Şöyle Düşündüğün Zamanların Olmuştur Bir Siteye Girince Üff Bu Ne her Yerde Reklam Var Diyip Göz Kirliliğinden Dolayı Tekrar Girmedin Yerler Vardır Mutlaka Bizler Gibi Ve Diğer Yandan Reklamsız Girdiğin Bir Sitede Reklam Yok Sakin Diyip Tekrar Geri Dönüş Yaptın yerlerde vardır gelenleri bağladığın zaman bell izaman sonra reklam attığında rahatsız olmazlar ilk izdenim olarak reklamsız gösterdiğin için yanlışsam düzelt

yok hocam ne yanlışı aynen öyle. bazı siteler var reklama tıklamadan arkaplanda otomatik siteler açılıyor bazen yada reklamlar yuzunden rahat hareket edemiyorum beddua edesi geliyor insanın, tamamen doğru söylüyorsunuz. Bizim sektörümüzün insanı tabiri caizse biraz kıl gibi. 100 kişiden 2 kişisi bilgisayardan anlıyor. Reklamları görüp aklına virüs bile gelebilir. Sonuçta bilmiyor :) Tamamen katılıyorum fikrinize hocam. Peki sitem 500 hit alsa günlük ve günde 200 kişi bu reklamlara tıklasa ayda 6000 tıklama gibi bir oran alsam sizce kazanç ortalama ne kadar olur? biraz hayali bi durum gibi oldu ama olsun :D

Ek Olarak:

riko adlı üyeden alıntı

Kullanıcıyı rahatsız etmenin yanısıra e-ticaret sitelerindeki kazanma mantığı adsense değildir ki. Ürün satmaktır. Google'dan para kazanmak değil, google'a para yedirmektir.

hocam adsenseden de para kazandığımızı düşünüyoruz ama bu iş pekte öyle değil bence. Sonuçta reklam veriliyor. Reklamı veren kişi 500 tl ödüyorsa biz alıyoruz tıklamadan 0,10 kuruş. Yine googleye kazandırıyoruz gibi bi durum var zaten ortada bana göre