lostyazilim
tr.link

E ticarete Atıldım

13 Mesajlar 2.695 Okunma
lstbozum
tr.link

DragonMakina DragonMakina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 12 / 24
  • Ticaret 2, (%0)
Merhabalar hanımın kendi ürettiği nikah şekeri,bebek şekeri ve mevlüt şekeri gibi bazı çeşitleri internetten de satmaya karar verdik.Ama bu işlerde oldukça yeniyim.Sistem prestashop.Sizlerden ricam e ticaret konusunda işin olan abiler ve kardeşler varsa eksik olan yerleri söyleyebilirmi.Site daha tam bitmedi ama en azından o eksikliklere göre giderim.
Ayrıca ödeme sıkıntım var.Paypal ve havale kabul ediyorum ama sanal pos nedir bilmem pek nasıl yapabilirim.Ödeme şeklini nasıl iyi seviyeye getirebilirim.Bu konuda yardım ve desteklerinizi bekliyorum. :o
Site : http://husnahuner.com.tr

www.dragonmakina.com
wmaraci
reklam

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)
Öncelikle hayırlı olsun. Geçen gün ana haber bülteninde İstanbul'daki bir fuarı gösterdi. Ev hanımlarının kendi el emeklerini internetten satışa çıkartıp zamanla nasıl iyi bir kitle edindiklerinden falan bahsetti.
Site işinden anlamam, ama sitenin görünümü ve sadeliği güzel. Yalnızca müşteri olsam şunu görmek isterdim: 1 ürünün fiyatı 1 TL; ancak malum, o üründen çok sipariş etmem gerek. 100 tanesi 100 TL mi eder? Yoksa 90 TL mi?..
Ayrıca az biraz eliniz bollaşırsa gelirortakları gibi affiliate siteleriyle anlaşabilir ya da sanal mağazalar açabilirsiniz diye düşünüyorum.
Başarılar dilerim, kolay gelsin...
Not: Belki moda, yemek tarifi gibi benzeri blog ya da sitelere tanıtım yazısı vererek sitenin tanınırlığını da arttırabilirsiniz.

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
Allah hayırlı uğurlu etsin, bol kazançlar dilerim.

DragonMakina DragonMakina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 12 / 24
  • Ticaret 2, (%0)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Öncelikle hayırlı olsun. Geçen gün ana haber bülteninde İstanbul'daki bir fuarı gösterdi. Ev hanımlarının kendi el emeklerini internetten satışa çıkartıp zamanla nasıl iyi bir kitle edindiklerinden falan bahsetti.
Site işinden anlamam, ama sitenin görünümü ve sadeliği güzel. Yalnızca müşteri olsam şunu görmek isterdim: 1 ürünün fiyatı 1 TL; ancak malum, o üründen çok sipariş etmem gerek. 100 tanesi 100 TL mi eder? Yoksa 90 TL mi?..
Ayrıca az biraz eliniz bollaşırsa gelirortakları gibi affiliate siteleriyle anlaşabilir ya da sanal mağazalar açabilirsiniz diye düşünüyorum.
Başarılar dilerim, kolay gelsin...
Not: Belki moda, yemek tarifi gibi benzeri blog ya da sitelere tanıtım yazısı vererek sitenin tanınırlığını da arttırabilirsiniz.

Merhaba hocam tanıtım almayı düşünüyoruz şuan erken biraz daha bir ay olmadı bile desem yeridir.Fiyat konusunda malum bizde yeni olduğumuz için piyasaya göre hareket ettik toptancısından tutun rakiplere kadar hepsi bu mantıkla gidiyor.Bizde böyle yapalım dedik gerçi ürünleri tam girmedik ama dediğinizi uygulayabiliriz.

www.dragonmakina.com
wmaraci
wmaraci

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)
Prestashop iyi bir tercih olmuş. En üstte bizi arayın yazısı okunmuyor rengini değiştirin hocam. Payu ile sanalpos entegresi yapılıyordu diye biliyorum ama sanalpos alabilmeniz için firma kurmalısınız o var mı bilmiyorum. Hayırlı uğurlu olsun.
DragonMakina

kişi bu mesajı beğendi.

darkknightt darkknightt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 1132
  • Beğeniler 72 / 318
  • Ticaret 1, (%100)
öncelikle hayırlı olsun, siteniz de güzel olmuş. sanal pos için şirket sahibi bankaya başvurmalı, bankanıza göre çeşitli yönlendirmeler alabilirsiniz. iş bankasını tavsiye ederim.

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Site üzerinden Satış yapacakmısınız ? Şayet Site üzerinden satış yapacaksanız yasal yükümlülükleri iyice araştırın başınız yanmasın.
Ama yok, site üzerinden Sadece sipariş alıp, ödemeyi Havale, EFT vb durumlarla yapacaksanız Sorun yok ( Bunun vergisini ödediğinizi varsayıyorum )

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

riko riko Skype: oogunoozturk Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)
Ürünleri gittigidiyor, n11 gibi alışveriş sitelerinde daha rahat satarsınız hocam. Site açıp seo dur tasarımdır sanal postur uğraşıp para verene kadar, dediğim sitelerden premium üyelik alabilirsiniz. Kendi siteniz üzerinden satışa devam edilebilir. Hatta verdiğiniz ilanlara sitenizi ekleyin. Online satış sitemiz diye. İşe yarayacağına eminim.
fevzib

kişi bu mesajı beğendi.

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel hocam ama mor arkaplan ürün resimlerini boğmuş. Nikah şekeri deyince akla gelin, damat, düğün elbisesi, çiçekler, rengarenk şekerler vs geliyor. Bu flat tasarımdan uzak durun derim. Hem site renkleri boğucu, hem menüler, yazı boyutları vs çok büyük.
Açabilirseniz renkleri açın, olmazsa üst bölüme güzel bir arkaplan, o arkaplanla uyumlu bir menü yapın/yaptırın. Böyle düz renkler, özel işlere uygun gitmiyor.
Renk bakımından şu sitelere bakabilirsiniz:
http://www.beau-coup.com/wedding-candy-favors.htm
http://www.partycity.com/category/weddings/favor+candy.do
http://www.orientaltrading.com/party-supplies/candy/wedding-a1-551289+98-1.fltr

Birde full genişlik yerine, kutu görünümüne geçseniz daha güzel görünür. Ayarlarında vardır heralde. Menüye de bi anasayfa butonu koyarsanız sağındaki boşluk kapanabilir.

Şu iki temaya da bakabilirsiniz. Düğün işlerine daha yakın ve daha özel görünüyor.
http://demo4leotheme.com/prestashop/leo_gift_shop_demo/pet/en/
http://pavodemo.com/prestabrain/megashop/food/index.php
Sonuç olarak tema güzel ama içeriğe uygun değil.

Percus Percus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Coder
  • Konum ABD
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 47, (%100)
hayırlı uğurlu olsun

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al