nettebugun adlı üyeden alıntı
Bir süre önce yaptırdığım çalışmaların meyvesi Google arama sonuçlarında da kendisini göstermiş, bugün verileri inceleyince gördüm, ki yeni yılda ne yazık ki fazla ilgilenme fırsatı bulamamama karşın... ;)
Tesekkürler.
berbaran adlı üyeden alıntı
Palmara kardeşim hediyen içinde teşekkür ederim. Gününden önce de teslimatın için tekrar teşekkür ederim. İyi bir başlangıç yaptık.. Herkese de tavsiye ederim. İyi satışlar :)
Tesekkürler, Tekrar Çalışmak dileklerimiz ile..
Mersinfirma adlı üyeden alıntı
1 adet paket siparişi verilmiştir.İlgili prof. bir arkadaş bu işi sadece para kazanmak için yapanlardan değil verdiği paranın karşılıgını sunma peşinde olan bir arkadaş.
Tesekkür ederim Bizim Hakkimizdaki güzel yorumlariniz için.
imp adlı üyeden alıntı
Arkadaşla daha önce çalışıldı. Şimdi süper paket için yeniden anlaşma sağlandı. Son derece ilgili ve samimi davranan birisi. Yeni açtığım site, çalışmadan sonra sıralama olarak 2 kat üste çıktı üstelik en düşük paketle. Bu yüzden süper paket konusunda anlaştık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Çok Sevindim İnşallah Daha üst Yerlere cıkacağımıza el birliği ile inaniyoruz.
sagocu44 adlı üyeden alıntı
1 Adet Özel Paket Sipariş verilmiştir.
Gerçekten ilgili bir arkadaş diğer backlink çalışması yapan arkadaşlara siteyle ilgili bir kaç şey sorduğumda öneri niteliğinde bile olsa cevap almak istediğimde zamanım yok , bizim işimiz bu değil gibi mesafa koyucu tavırlar sergilediler fakat bu arkadaş gerçekten müşterisiyle ilgili birisi sırf bu yüzden süper paketten özel pakete geçiş yaptım kendisine teşekkür ediyorum.
:) Elimizden Geldiği kadariyla Bütün Site Sahiplerine yardimci olmaya Çalışiyoruz.. Fiyatlarimizdanda Bellidir zaten Amacımız Para kazanmak değil Herkez yararlansın.. Tesekkür ederim çalışmalariniz başlanmiştir.
velikara adlı üyeden alıntı
1 Adet Süper Paket Satın Alındı Daha Öncedende 4 adet Paket Satın Alınmıştı İşine Saygısı Olan Çok İlgili Bir Arkadaştır Tavsiye Olunur.
Çalışmaya Başlanmiştir.. efendim
Çalişmaya başlanmiştir. efendim.
KONUMUZ GÜNCELDİR.. İŞ ALIMLARIMIZ HIZLA DEVAM ETMEKTEDİR.. SİTENİZİ BİZE EMANET EDİN GERİSİ KARIŞMAYİN