lostyazilim
tr.link

Ne tür içerik eklemem lazım ?

13 Mesajlar 1.920 Okunma
acebozum
tr.link

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
Proje dediğin ne yapmak istediğini bilmekle başlar. Sitenizin hangi alanda olduğunu bilirsiniz ona göre domain alırsınız. Sonra ise koyulursunuz. Kimse ben şu konudan hit alıyorum sende gir demez . Dese bile bu proje değildir. Siz siteyi kurmussunuz ne tarafa çekeyim diyorsunuz :) dediğim gibi sitenizin hangi alanda olacağını bilip ona göre domain alıp kurmaliydiniz bu tip başlangıçlar hep kötü sonla biter üzgünüm.

Kusurum varsa affola ama gerçek bu

wmaraci
reklam

mtnndrglbnzr mtnndrglbnzr Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 1, (%100)

RadiKaL adlı üyeden alıntı

Proje dediğin ne yapmak istediğini bilmekle başlar. Sitenizin hangi alanda olduğunu bilirsiniz ona göre domain alırsınız. Sonra ise koyulursunuz. Kimse ben şu konudan hit alıyorum sende gir demez . Dese bile bu proje değildir. Siz siteyi kurmussunuz ne tarafa çekeyim diyorsunuz :) dediğim gibi sitenizin hangi alanda olacağını bilip ona göre domain alıp kurmaliydiniz bu tip başlangıçlar hep kötü sonla biter üzgünüm.

Kusurum varsa affola ama gerçek bu

Aslında siteyi bir bilgi paylaşım merkezi olarak kurmak düşündüğümden bazı gerekli belirtmeleri yapmadım o yüzden sanırım biraz yanlış anlaşıldım :)

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Altın, takı, mücevher, anne, bebek, oyuncak, beyaz eşya, mutfak, bilgisayar, ev dekorasyon, ev elektroniği, foto , kamera, giyim, ayakkabı, hobi ve oyun konsolları, kırtasiye, ofis, kitap, film, müzik, kozmetik, kişisel bakım, pet shop, saat, gözlük, aksesuar, spor, outdoor, süpermarket, telefon, yapı market, inşaat, bahçe, oto, yarış, beşeri bilimler‎, bilim, coğrafya‎, doğa‎, eğitim, hukuk‎, kişiler, kronoloji‎, kültür, matematik‎, sanat‎, sağlık‎, siyaset‎, tarih‎, tarım‎, teknoloji‎, toplum‎, yaşam‎, çevre‎, inanç, işletme‎ ve daha sayamayacağım pek çok kategoride projenize içerik ekleyebilirsiniz.

Çünkü sürekli proje de, proje demişsiniz ama sanırım projenizin bir kategorisi yok. Muhtemelen yukarıda yazdığım pek çok proje kategorisi ve içerik konusu size yeterli gelecektir.

Durgun sular derin akar.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al