-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Proje dediğin ne yapmak istediğini bilmekle başlar. Sitenizin hangi alanda olduğunu bilirsiniz ona göre domain alırsınız. Sonra ise koyulursunuz. Kimse ben şu konudan hit alıyorum sende gir demez . Dese bile bu proje değildir. Siz siteyi kurmussunuz ne tarafa çekeyim diyorsunuz :) dediğim gibi sitenizin hangi alanda olacağını bilip ona göre domain alıp kurmaliydiniz bu tip başlangıçlar hep kötü sonla biter üzgünüm.
Kusurum varsa affola ama gerçek bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Altın, takı, mücevher, anne, bebek, oyuncak, beyaz eşya, mutfak, bilgisayar, ev dekorasyon, ev elektroniği, foto , kamera, giyim, ayakkabı, hobi ve oyun konsolları, kırtasiye, ofis, kitap, film, müzik, kozmetik, kişisel bakım, pet shop, saat, gözlük, aksesuar, spor, outdoor, süpermarket, telefon, yapı market, inşaat, bahçe, oto, yarış, beşeri bilimler, bilim, coğrafya, doğa, eğitim, hukuk, kişiler, kronoloji, kültür, matematik, sanat, sağlık, siyaset, tarih, tarım, teknoloji, toplum, yaşam, çevre, inanç, işletme ve daha sayamayacağım pek çok kategoride projenize içerik ekleyebilirsiniz.
Çünkü sürekli proje de, proje demişsiniz ama sanırım projenizin bir kategorisi yok. Muhtemelen yukarıda yazdığım pek çok proje kategorisi ve içerik konusu size yeterli gelecektir.
Durgun sular derin akar.