-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
php olduğundan dolayı değildir. Bulduğunuz kodlarda sorun vardır. Kodları bilgisayarınızda normal bir .html dosyası olarak test edin. Belirttiğiniz türdeki yazılar ağırlıkla js (Javascript) ile çalışır. Css ile hareketli metin için çoğu zaman bir eylem gereklidir. JS dosyalarını yine header.php içerisinde etiketinden önce eklemeye gayret gösterin. Ancak belirteyim, bu web sitenizde bir miktar yavaşlamaya neden olabilir. Bu nedenle ben sizin yerinizde olsam, söylediğiniz türdeki yazıyı .gif resim yapar öyle eklerdim.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Eğer sadece yazıyı ilgilendiricek kodlar içeren JavaScript yapabiliyorsanız sıkıntı yok fakat örnek veriyorum, bunun için jquery eklemeniz gerekiyorsa; bu sitenizin açılış hızına etki edecektir. Görsel mantıklı olur ama şimdi düşününce, bunu da site mobilden izlenince nasıl gözükecek, o şekilde ayarlama lazım. Yani, tarayıcınızın penceresinin boyutunu küçülttüğünüzde bile, söz konusu görseller sayfa dışında kalacaksa, bunun göze hoş görüneceğini düşünmüyorum. Bunu nedenle bir tablo (div ile oluşturulursa daha iyi olur.) içerisinde css metin kullanmanız, her türlü lehinize olacaktır.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Evet küçülüyor. Sanırım siz header.php'de değil başka bir dosyada değişiklik yaptınız. Fakat, istediğiniz buysa hiç sorun değil. Yalnızca ana sayfada çıkıyor, bunu da belirteyim. Hueman temasını bir, iki ay kullanmıştım. Ama WordPress hoşuma gitmiyor açıkçası. Neyse, konu bu değil. Kolay gelsin.
Durgun sular derin akar.