KomikBrokoli adlı üyeden alıntı
Sitenizin platin üyeliğe yükselebilmesi için yapılacak destek çalışmalarını Bumerang sayfasından bulabileceğiniz gibi aşağıda önemli başlıkları listeliyoruz.- Sitesini özgün ve faydalı içeriklerle zenginleştiren
- Sitesini ziyaretçilere daha ilginç ve keyifli kılacak tasarımsal vb. değişiklikler yapan
- Sitesine sık sık içerik girerek güncel tutan
- Şablonlar yolu ile daha fazla trafik gönderen
- Bumerang şablonlarını daha görünür yerlere yerleştiren kullanıcılar,
-Sosyal medyayı aktif kullanan, tüm platformlarda okuyucularıyla etkileşim halinde olan,
-Belirli bir konu üzerine yoğunlaşmış, belirlenen konu üzerinde güncel paylaşımları bulunan oturmuş bir kitlenin yer aldığı,
- Görsellerin içerikle uyumlu bir biçimde bütünleştiği, renk kullanımlarıyla dikkat çeken, ziyaretçilerine kolay ve rahat bir okuma sunan özgün, yaratıcı tasarıma sahip siteler platin üyeliğe geçirilmek üzere değerlendirilecektir.
bunların hepsini yapmama rağmen kaydolduğumda altın üye olarak belirlenmişti üyelik tipim. destek e-postasına "yazar olmak" istediğimi söyledim ve üyelik bilgilerini isteyip gerekli işlemleri yapacaklarını söylediler. aradan bir hafta geçmesine rağmen üyelik tipim hala altın üyelik. bende daha fazla kasmayayım zamanla onlar bana gelecektir diye düşünüp şey ettim -.-
sosyal medyada da bayağı aktifim hani...
fb.com/tarifdeposu
twitter.com/tarifdeposu