lostyazilim

Bumerang için yardım lütfen!!!

16 Mesajlar 2.116 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

gokenim adlı üyeden alıntı

Ya onlar hikaye kardeşim. Siten ultra süper olacak ki oradan link al. Herkese vermiyorlar platin üyelik falan.

http://www.kansizvampir.com

Az uğraşmadım ama vermediler bir türlü üyelik ben de kaldırdım zaten şablonlarını. 50 tl aldım o kadar başkası yok.
Yazar kafe işini belli miktarda üyesi olan sitelere veriyorlar zaten.

Yanlış bilgiler var arkadaşım burda.
Benim bir sitemde 2 senedir platin üyelik var, ve direk platin ile başladım, kendileri bana teklif gönderdiler, ben o zamana kadar Bumerang'ın varlığından dahi haberdar değildim. Tedirgin bir şekilde başladım hatta, ama memnunum.
Ondan daha eski bir sitem için ise, yaklaşık 1 senedir hala platin üyelik almaya uğraşıyorum, bir türlü alamadım, bir kere sıkıldım, şablonu kaldırdım, sonrasında yeniden ekledim, mesaj gönderdim, hala beklemedeyim. Eğer yazarkafeden memnun olmasam, diğer sitemde de platin olmak istemezdim; teklif olayına gelince, her ay 1 teklif geliyor öyle ya da böyle. (34 TL değerinde) Bazen 2 aldığım da oluyor 3 de... Son zamanlarda çok sık teklif vermiyorlar sadece, ama geçen ay da aldım, bu ay da...
Muhalefet olmak adına yazmıyorum yanlış anlaşılmasın, hem platin olan, hem de olamayan biri olarak, eksik bilgiyi düzeltmeye çalışıyorum.

wmaraci
reklam

ganibey ganibey WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** F**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Almina adlı üyeden alıntı

Benim bir sitemde 2 senedir platin üyelik var, ve direk platin ile başladım, kendileri bana teklif gönderdiler, ben o zamana kadar Bumerang'ın varlığından dahi haberdar değildim. Tedirgin bir şekilde başladım hatta, ama memnunum.
Ondan daha eski bir sitem için ise, yaklaşık 1 senedir hala platin üyelik almaya uğraşıyorum, bir türlü alamadım, bir kere sıkıldım, şablonu kaldırdım, sonrasında yeniden ekledim, mesaj gönderdim, hala beklemedeyim. Eğer yazarkafeden memnun olmasam, diğer sitemde de platin olmak istemezdim; teklif olayına gelince, her ay 1 teklif geliyor öyle ya da böyle. (34 TL değerinde) Bazen 2 aldığım da oluyor 3 de... Son zamanlarda çok sık teklif vermiyorlar sadece, ama geçen ay da aldım, bu ay da...
Muhalefet olmak adına yazmıyorum yanlış anlaşılmasın, hem platin olan, hem de olamayan biri olarak, eksik bilgiyi düzeltmeye çalışıyorum.

fikirlerinizden dolayı tşk ederim. eğer dediğiniz gibi ise benim sitem yeni olduğu için bumerang fazla ilgilenmiyor.

gokaybjkkk gokaybjkkk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Satış
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 16 / 11
  • Ticaret 1, (%100)

tipsychannel adlı üyeden alıntı

bunların hepsini yapmama rağmen kaydolduğumda altın üye olarak belirlenmişti üyelik tipim. destek e-postasına "yazar olmak" istediğimi söyledim ve üyelik bilgilerini isteyip gerekli işlemleri yapacaklarını söylediler. aradan bir hafta geçmesine rağmen üyelik tipim hala altın üyelik. bende daha fazla kasmayayım zamanla onlar bana gelecektir diye düşünüp şey ettim -.-

sosyal medyada da bayağı aktifim hani...

fb.com/tarifdeposu
twitter.com/tarifdeposu

eğer bu şekilde dedilerse mutlaka yaparlar. bende aynı şekilde mail attım. birazda uslubumu sert tuttum acıkcası :) 2 gün içinde yaptılar. 1 hafta oldu hemen hemen.. bence 2. emaili sallayın. ama biraz sert olsun ;) kişisel fikrim

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

İlginçtir direkt platin vermezler herkese. Valla Alexa'da 500K'ya kadar indirmiştim. Yinede vermediler.

İyi şans denk gelmiş size. Ama direk ilk açılışta vermeleri saçma bence.

Selamunaleyküm.
wmaraci
wmaraci

tipsychannel tipsychannel internet radyosu Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 160 / 69
  • Ticaret 8, (%88)

gokaybjkkk adlı üyeden alıntı

eğer bu şekilde dedilerse mutlaka yaparlar. bende aynı şekilde mail attım. birazda uslubumu sert tuttum acıkcası :) 2 gün içinde yaptılar. 1 hafta oldu hemen hemen.. bence 2. emaili sallayın. ama biraz sert olsun ;) kişisel fikrim

bir kaç gün dmoz'a kaydolmanın keyfini çıkarayım :) sinirlerimi bozma şansını veremem onlara ama bir kaç gün sonra ikinci denemeyi yapacağım :)

izmir şehir rehberi.

www.izmiralsancak.com

ganibey ganibey WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** F**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
sayfamın çok aktif olabilmesi için tavsiyelirinze ihtiyacım var arkadaşlar.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al