-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba arkadaşlar, imzamda yazılı olan sitemi 1 ay önce kurdum, ancak siteme seo çalışmaları yaptırsam da ki gerçekten kaliteli arkadaşlarımız güzel çalışmalar yaptılar google da bir türlü yükselememekteyim.
Anahtar kelimelerimin başı olan "Bilgi evreni" kelimesinde bile en aşağılardayım.
Üstümdeki siteler ise aktifliği ve güncelliği bulunmayan siteler, mesela 1 yazı yazılmış bir bedava blog bile üstümde nasıl duruyor anlamış değilim.
Sitemin hit kaynağı sosyal medya eğer arkadaşlar inceler iseler, belli olmakta twitter ve facebook da yazılarımı paylaşıyorum ve gerektiğince özgün yazılar yazıyorum (%80-90 oranında özgün yazılar) kısacası benim bu anahtar kelimeler içerisinde neden düşük olduğumun açıklanması, sitemin Alexa derecelendirmeside 1 aylık bir siteye göre yüksek en azından bilgi evreni kelimesinde neden bu kadar düşük olduğumu açıklayabilecek bir arkadaş varsa büyük duamı alır.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Aynı sorun benim sitedede var gerekli çalımaları yaptım bekliyorum sabretmekten başka bir şey gelmez bir aylık domaini google hemen üste çıkarmaz
benim sitemde bu
www.webzinde.com
Ordu halı yıkama, Ordu halı yıkama firması,
https://www.ordualashaliyikama.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Siteniz ne zamandır aktif?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
1 aydan uzun bir suredir açık hocam, Alexa da 1.800.000
Tr de 20 bin civarinda yani benim anlamadığım hic bir rekabet yok ama cop site nasıl üstümde durur onu anlamis değilim. Herhangi bir hit alimi vesayire yapmadım ne geliyorsa doğal geliyor günlük 100-200 civarı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
sterk adlı üyeden alıntı
Bakın siz kendiniz diyorsunuz daha sitem 1 aylık.Google sizi tanıyacak sevecek öyle yani her şey anda olmaz mesale haftada 2 veya 3 defa ping gönderin botlar sitenizi tarasın fazlası zarar.Backlink 2.ayında yapın pek önermem ama neyse seo yani
kelime bazlı çalışısın.Sitenizi optimize edin sayfalar geç yükleniyor mesala şimdi burdan başlayın.Hızlı siteleri sever amcamız.
wmaracı seo bilgi evreni hatan var onu düzeltin image seo diye bir eklenti tam hatırlayamıyorum.Sitenizi mesale büyük hitli sitelerde paylaşın.İlk wmaracından başlatın site tanıtım adlı bölümden sonra forumdonanımhaber en azından siteniz tanınmış olur google tarafından ve hitte gelir.Günlük hit sayısı az.Sadece google ile kalmayın yandex,yaho,bing de yönelin.Son olarakta ''acele etme ne olur çalış seninde olur'' ''sabreden derviş muradına ermiş.hesabı...
Anladım hocam zoruma giden çöp sitelerden aşağı da durmak dediklerinizi tek tek uygulayacagim teşekkür ederim.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Siz dürüst bir şekilde içerik girin,içerikleriniz özgün olsun anahtar kelime seçimlerinizi doğru yapın birde iç optimizasyonu da yaptınız mı tam gaz yolunuza devam edin bakın göreceksiniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
siyahh adlı üyeden alıntı
Siz dürüst bir şekilde içerik girin,içerikleriniz özgün olsun anahtar kelime seçimlerinizi doğru yapın birde iç optimizasyonu da yaptınız mı tam gaz yolunuza devam edin bakın göreceksiniz :)
Ayrı olarak hocam, adsense konusunda 3. oldu bu 2. onaya kadar gelişim bazı arkadaşların önerisi üzerine "İletişim-Hakkımda" vb eklemeler yaptım site için ayrı olarakta daha fazla içerik ile son başvuruyu yaptım ilk oynayı aldım yine bir kod verdiler sizce kabul edilir mi sitem ?