tipsychannel adlı üyeden alıntı
hocam wmaracı'na kaydolduğum gün açmıştım bu siteyi. bugün tam 365 gün oldu. artık para kazanmam lazım ki devam edebileyim. benim bu konuda sorduğum şey şu; bu siteden nasıl düzenli olarak para kazanabilirim?google'da yemek tarifleri kelimesinde birinci sırada çıkarak mı kazanırım? adsense reklamı yayımlayarak mı? (diğer yemek tarifi siteleri gelip adsense reklamlarına on-on beş kere tıkladıktan sonra banlanıyor. bu da ayrı bir sıkıntı. günlük 100.000'lerce ziyaretçisi olan siteler nasıl banlanmıyor? farklı reklam ağları mı kullanıyor?)
veya sponsor mu bulmalıyım? yani sponsor da ne diye aylık 1000 lira versin ki bir sitede reklamı yayımlansın diye? neye ihtiyacım var benim yahu?
Size tavsiyem SEO yapın ama kelime bazlı çalışın yani yemek tarifleri kelimesine bu size biraz 1000 tl kadar patlayabilir yani ama olsun daha sonra kazanacağanız parayı düşününce bu hiçbir.İlk etapta yatırım yapman lazım yoksa olmaz öyle.İllaki google adsenseden para kazancam diye bir şey bir sürü reklam firması var mesale bidvertiser o da google gibi ama en iyisi adsense o banlanmayı da bu konuda bilgisi olananlara danışın.Ayarlar yapılıyor yani.Sitenizin mobil temasını yapın oraya reklam buyrun size para.Son olarakta yemek videolarını siz çekiyorsanız şef sizseniz mesale ''en iyi karnıyarık tarifi için bizim sitemizden başka sitelere gitmeyin reklam yapın yani videonuzda diğer tarif siteleri de o tarifi eklediği zaman kendi sitenizin reklamı olacak ve doğal siteniz daha çekici olacak.